Νέος προσωπικός δίσκος από τον Ozzy Osbourne μετά το τέλος των Black Sabbath

«Όταν είναι όλα έτοιμα, θα με ξαναδείτε στον δρόμο»

29/08/2016 @ 11:43

Σε μια ολοκαίνουρια συνέντευξή του στο Metro, ο Ozzy Osbourne, ερωτηθείς για πολλοστή φορά για τα σχέδιά του μετά τους Black Sabbath και την ύστατη περιοδεία τους, είπε: «Αυτή τη στιγμή παίζω με κάποιες ιδέες. Έχω σημειώσει κάποια πράγματα και μόλις οι Black Sabbath σταματήσουν να περιοδεύουν, θα κατευθυνθώ προς το στούντιο και θα ηχογραφήσω κάποια τραγούδια με τους μουσικούς μου. Όταν είναι όλα έτοιμα, να είστε σίγουροι ότι θα με ξαναδείτε στον δρόμο».

Η μάνατζερ και σύζυγος του Ozzy, Sharon Osbourne, επιβεβαίωσε και αυτή πρόσφατα στο Rolling Stone ότι ο 67χρονος τραγουδιστής θα συνεχίσει την σόλο καριέρα του μετά το αντίο των Sabbath: «Θα συνεχίσουμε και μετά την περιοδεία, αλλά και ο Ozzy δεν θα αργήσει να αποχωρήσει. Δεν θα γίνει μέσα στον επόμενο χρόνο, αλλά δεν είναι μακριά. Δεν τον θέλω να τραγουδάει το "Crazy Train" στα 75 του. Θεωρώ είναι καλύτερα να φεύγεις πριν τα 70 και όταν είσαι στην κορυφή».

Ο Ozzy δεν έχει κυκλοφορήσει σόλο άλμπουμ από το 2010 και το "Scream", έχοντας περάσει τα τελευταία χρόνια περιοδεύοντας με τους Black Sabbath και ηχογραφώντας μαζί τους το "13".

Η πρόεδρος της Epic Records, Sylvia Rhone, είχε στο παρελθόν δηλώσει στο Billboard ότι ο Osbourne δουλεύει πάνω σε έναν «πράγματι ιδιαίτερο δίσκο»: «Θα είναι φανταστικός! Είναι κάτι που δεν έχει ξανακάνει ποτέ στο παρελθόν ο Ozzy και πάντα ήθελε να κάνει».

  • SHARE
  • TWEET