Οι Off! επιστρέφουν με νέο δίσκο έπειτα από οκτώ χρόνια

Το punk σχήμα του Keith Morris αναμένεται να κυκλοφορήσει το πιο πειραματικό του άλμπουμ

28/07/2022 @ 11:45

Οι Off! ανακοίνωσαν την πολυαναμενόμενη δισκογραφική τους επιστροφή.

Οκτώ χρόνια μετά το 'Wasted Years", το σχήμα του Keith Morris επιστρέφει με το "Free LSD", που θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου μέσω της Fat Possum.

Το συγκρότημα, που αποτελείται από τους Morris (Black Flag, Circle Jerks), Dimitri Coats (Burning Brides) μαζί με τον νέο ντράμερ Justin Brown (Thundercat, Flying Lotus) και μπασίστα Autry Fulbright II (...And You Will Know Us By The Trail Of Dead), έδωσε επίσης στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα μέσα από τον επερχόμενο δίσκο.

Πρόκειται για το κομμάτι "War Above Los Angeles", του οποίου το video clip, όπου εμφανίζονται οι David Yow (The Jesus Lizard), Don Nguyn, Chloe Dykstra, James Duval, και D.H. Peligro (Dead Kennedys), μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Σχολιάζοντας το άλμπουμ, στο οποίο συμμετέχει επίσης στο σαξόφωνο ο Jon Wahl (Claw Hammer), ο Morris εξήγησε πως αποτελεί την πιο πειραματική κυκλοφορία του συγκροτήματος, αντιπαραβάλλοντας τους Miles Davis και Herbie Hancock με το κλασικό "Milo Goes To College" των Descendents.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist της κυκλοφορίας, ενώ εδώ μπορείτε να ανατρέξετε στην ανταπόκριση του Rocking από την εμφάνιση των Off! στο An Club το 2015.

01 Slice Up the Pie
02 Time Will Come
03 War Above Los Angeles
04 Kill to Be Heard
05 F
06 Invisible Empire
07 Circuitry’s God
08 Ignored
09 Black Widow Group
10 L
11 Muddy the Waters
12 Murder Corporation
13 Behind the Shifts
14 Worst Is Yet to Come
15 S
16 Suck the Bones Dry
17 Smoking Gun
18 Peace or Conquest
19 Free LSD
20 D

  • SHARE
  • TWEET