Δυο κομμάτια «εκτός θλίψης» από τον Mike Shinoda των Linkin Park

Δείτε τα video των "Crossing A Line" και "Nothing Makes Sense Anymore"

30/03/2018 @ 10:04

Ο τραγουδιστής των Linkin Park, Mike Shinoda, κυκλοφόρησε τα video των νέων τραγουδιών του, "Crossing A Line" και "Nothing Makes Sense Anymore".

Και τα δυο κομμάτια θα κάνουν την εμφάνισή τους στο επερχόμενο ντεμπούτο, σόλο άλμπουμ του καλλιτέχνη με τίτλο, "Post Traumatic", το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουνίου.

«Πρόκειται για μια διαδρομή έξω από τη θλίψη και το σκοτάδι και όχι μέσα σε αυτά», αναφέρει ο Shinoda σε ανακοίνωσή του.

«Ελπίζω οι άνθρωποι που έχουν βρεθεί σε αντίστοιχες καταστάσεις να μην ένιωσαν μόνοι. Αυτοί που δεν έχουν βιώσει αντίστοιχες εμπειρίες πρέπει να νιώσουν ευγνωμοσύνη».   

Να θυμίσουμε πως ο Mike Shinoda κυκλοφόρησε τρία κομμάτια, τον περασμένο Ιανουάριο, στο πρώτο του σόλο EP το οποίο έφερε και αυτό τον τίτλο, "Post Traumatic".

Σε συνέντευξή του είχε δηλώσει:

«Μια βδομάδα μετά από τον θάνατο του Chester Bennington η ιδέα του στούντιο έμοιαζε τρομακτική. Δεν είχε να κάνει μόνο με τις αναμνήσεις. Δημιουργείται και ένας ακόμα φόβος στους καλλιτέχνες σε τέτοιες περιπτώσεις. Θα τα καταφέρω άραγε να κάνω κάτι αξιόλογο χωρίς αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μου;».

Δείτε εδώ το video του "Crossing A Line" και εδώ το video του "Nothing Makes Sense Anymore".

  • SHARE
  • TWEET