Οι Manowar στο στούντιο

Θα συνδυάσουν, όπως φαίνεται, την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους με νέο δίσκο (video)

12/05/2018 @ 18:34

Όπως όλα δείχνουν, οι Manowar θα συνδυάσουν την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους με νέο δίσκο. Πρώτα ο Joey DeMaio ανέφερε «είμαστε πολύ απασχολημένοι στο στούντιο» σε συνέντευξη που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του συγκροτήματος.

Ακολούθησαν φωτογραφίες με την λεζάντα «και έτσι ξεκίνησε», με φόντο την κονσόλα, τον ίδιο και τα μπάσα του και τέλος αναρτήθηκε video όπου ακούγονται 13 δευτερόλεπτα μουσικής χωρίς να υπάρχει άμεση σύνδεση με επανηχογράφηση παλαιότερου υλικού.

Οι Αμερικανοί πραγματοποίησαν τον περασμένο Νοέμβριο και Δεκέμβριο το πρώτο σκέλος της αποχαιρετιστήριας περιοδείας τους με τίτλο "The Final Battle World Tour", ξεκινώντας από το Norköpping της Σουηδίας και δημιουργώντας υψηλές προσδοκίες στους οπαδούς.

Οι τελευταίες συναυλίες στην Γερμανία που ακυρώθηκαν λόγω τροφικής δηλητηρίασης και αφυδάτωσης που κατέβαλε τον DeMaio μετατέθηκαν για την άνοιξη του 2019, ενώ προστέθηκαν και άλλες για τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.

Για αυτές τις συναυλίες πραγματοποιήθηκε στο προηγούμενο διάστημα διαδικτυακή ψηφορορία, με τους οπαδούς, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, να καθορίζουν αποκλειστικά τα επερχόμενα setlist.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ο DeMaio έχει προγραμματίσει για την ίδια περίοδο Spoken Word Tour υπό τον τίτλο "The Blood Of The Kings", ενώ στις περσινές συναυλίες πίσω από τα τύμπανα βρέθηκε ο Βραζιλιάνος Marcus Castellani με θητεία στην tribute μπάντα Kings Of Steel.

  • SHARE
  • TWEET