Οι Korn παρουσιάζουν το πρώτο video από το αναμενόμενο "The Serenity Of Suffering"

Στο "Rotting In Vain" πρωταγωνιστεί ο Tommy Flanagan της σειράς "Sons Of Anarchy"

22/07/2016 @ 12:01

Οι Korn επιβεβαίωσαν πως το νέο τους άλμπουμ "The Serenity Of Suffering", θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου από τη Roadrunner Records.

To "The Serenity Of Suffering" περιέχει την guest εμφάνιση του τραγουδιστή των Slipknot, Corey Taylor ενώ την παραγωγή ανέλαβε ο Nick Raskulinecz.

Το video του "Rotting In Vain" που δίνουν στη δημοσιότητα, είναι το πρώτο κομμάτι που παρουσιάζουν από την εποχή του "The Paradigm Shift".

Οι Korn προσέλαβαν τον ηθοποιό Tommy Flanagan της γνωστής σειράς "Sons Of Anarchy", με τα γυρίσματα του clip να πραγματοποιούνται σε ένα παλιό οίκο ανοχής στο κέντρο του Los Angeles.

Ο frontman της μπάντας Jonathan Davis δηλώνει σχετικά: «Το "Rotting In Vain" γράφτηκε για τις χρονικές περιόδους της ζωής που όλοι θα θέλαμε να αποφύγουμε. Τις εποχές που νιώθουμε πως έχουμε «κολλήσει» και απλά νιώθουμε παγιδευμένοι, χωρίς διέξοδο».

Και συνεχίζει: «Από αυτά τα συναισθήματα προήλθε το Rotting In Vain. Απλά κάθομαι και παρατηρώ τον εαυτό μου να αργοπεθαίνει χωρίς να αντιδρώ και αυτό συμβαίνει για χρόνια».

Να υπενθυμίσουμε πως οι Korn, αυτή την εποχή, βρίσκονται σε περιοδεία στην Β.Αμερική.

Διαβάστε εδώ την κριτική της Κατερίνας Μυτιληναίου για το single-προπομπό του δωδέκατου δίσκου των nu metallers.

 

  • SHARE
  • TWEET