Σύμπραξη King Gizzard And The Lizard Wizard με Tropical Fuck Storm σε νέο EP

Από της ηχογραφήσεις του "Satanic Slumber Party" προέκυψε και το πρόσφατο single των Gizzard

15/03/2022 @ 14:25

Δύο από τα κορυφαία σύγχρονα rock σχήματα της Αυστραλίας ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια νέα κυκλοφορία.

Οι King Gizzard And The Lizard Wizard καθώς και οι Tropical Fuck Storm αποκάλυψαν το συνεργατικό τους EP ονόματι "Satanic Slumber Party", το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Το project των τριών κομματιών, τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω μαζί με το εξώφυλλο, προέκυψε κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων του άλμπουμ "Fishing For Fishies" των King Gizard το 2019, όταν, σύμφωνα με την Fiona Kitschin των Tropical Fuck Storm, έπειτα από πολύωρα sessions ηχογραφήσεων καθώς και και αρκετά ποτά, οι μπάντες αποφάσισαν να τζαμάρουν από κοινού, δημιουργώντας αυτό που ονομάσθηκε ως "Hat Jam":

«Τέσσερις κιθάρες, τρεις ντράμερ, δύο synths, μπάσο, φυσαρμόνικα, ηλεκτρονικό σαξόφωνο, πολλά φωνητικά μεταξύ άλλων. Είναι σαν το "Love Shack" των The B-52s, αλλά μοχθηρό».

Η ηχογράφηση, αποτυπώθηκε ως το συγκεκριμένο EP, ενώ αξίζει να σημειωθεί, πως οι King Gizzard, άντλησαν ιδέες από το μουσικό αυτό θέμα, μέσω των οποίων δημιούργησαν το πρόσφατο, δεκαοκτάλεπτο single τους, "The Dripping Tap". Όσον αφορά τους Tropical Fuck Storm, ο πιο πρόσφατος δίσκος τους, το ενδιαφέρον "Deep States", κυκλοφόρησε το 2021.

1. Satanic Slumber Party Part 1 (The Chairman’s Portrait)
2. Satanic Slumber Party Part 2 (Midnight in Sodom)
3. Satanic Slumber Party Part 3 (Hoof and Horn)

  • SHARE
  • TWEET