Νέα εκδοχή του "Marry On A Cross" αποκάλυψαν οι Ghost

Οι Σουηδοί κυκλοφόρησαν επίσημα την διαφοροποιημένη εκδοχή που έγινε viral στο Tik Tok

29/08/2022 @ 13:45

Τον προηγούμενο μήνα, οι Ghost είδαν το κομμάτι τους "Marry On A Cross" να αποκτά ξαφνικά εκ νέου δημοσιότητα χάρη στο Stranger Things και το Tik Tok.

Για την ακρίβεια, χρήστης της δημοφιλούς εφαρμογής, αξιοποίησε μια διαφοροποιημένη εκδοχή του b-side από το single "Seven Inches Of Satanic Panic" EP του 2019 για να συνοδεύσει ένα video με πρωταγωνιστές τους χαρακτήρες των Will και Mike μέσα από τη σειρά, η οποία, όπως φαίνεται μετά την Kate Bush και τους Metallica αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον και για κομμάτι των Σουηδών hard rockers.

Η εκδοχή αυτή, οδήγησε το τραγούδι στο να καταστεί το πιο εμπορικό της μπάντας στο Spotify, ξεπερνώντας και τις πρόσφατες συνθέσεις του άκρως επιτυχημένου φετινού "Impera", με το σχήμα να μην αφήνει το γεγονός ανεκμετάλλευτο, κυκλοφορώντας την και επίσημα, σε μια κίνηση που ακολουθούν αρκετοί καλλιτέχνες που βλέπουν την πλατφόρμα επικοινωνίας να καθιστά viral συνθέσεις τους.

Μπορείτε να ακούσετε το "Marry On A Cross (slowed + reverb)" εδώ, καθώς και εδώ την πρωτότυπη εκδοχή του, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε και το video που οδήγησε στο γεγονός.

@editingtherapy as it should be. #strangerthings #byler #strangerthings4 #st #eleven #finnwolfhard #noahschnapp #gay #ship #viral #willandmike #foryoupage #viral some inpo: @byler stan <3 ♬ Mary On A Cross - Ghost
  • SHARE
  • TWEET