Δισκογραφικό ντεμπούτο για τον Einar Solberg των Leprous

Με τη συμμετοχή του Magnus Børmark των Gåte το πρώτο single από το προσωπικό άλμπουμ του Νορβηγού

10/02/2023 @ 14:43

O Einar Solberg, ευρύτερα γνωστός ως frontman των σπουδαίων Leprous, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού του ντεμπούτου.

Συγκεκριμένα, ο Νορβηγός θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου το "16", όπως θα ονομάζεται ο δίσκος, μέσω της Inside Out Music.

Στο άλμπουμ, θα συμμετέχουν ως καλεσμένοι οι Ben Levin (Bent Knee) and Toti Gudnason (Agent Fresco), o, τσελίστας και συνεργάτης των Leprous, Raphael Weinroth-Browne, ο Magnus Børmark μέλος του νορβηγικού alt-folk γκρουπ Gåte. καθώς και οι Ihsahn και Star Of Ash.

O Solberg έδωσε στη δημοσιότητα και το πρώτο δείγμα μέσα από το δίσκο. Πρόκειται για το κομμάτι "Grotto", στο οποίο ο τραγουδιστής συνεργάζεται με τον Magnus Børmark, και του οποίου το video clip μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Στο single, εμφανίζονται επίσης οι Keli Guðjónsson (Agent Fresco) στα τύμπανα, Tor Egil Kreken στο μπάσο, Raphael Weinroth-Browne στο τσέλο και ο Chris Baum (Bent Knee) στο βιολί.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist της κυκλοφορίας, ενώ σημειώνεται πως ο Solberg θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τις προσωπικές του συνθέσεις στις αποκλειστικές του σε Eidhoven και Λονδίνο στα πλαίσια του Prognosis Festival (12 και 22 Απριλίου αντίστοιχα).

Υπενθυμίζεται πως ο πιο πρόσφατος δίσκος των Leprous ήταν το "Aphelion" του 2021.

Δείτε επίσης:Οι Leprous επιστρέφουν στην Ελλάδα μαζί με τους Monuments και τους Kalandra

16 (feat. Raphael Weinroth-Browne)
Remember Me
A Beautiful Life
Where All The Twigs Broke (feat. Star Of Ash)
Metacognitive (feat. Raphael Weinroth-Browne)
Home (feat. Ben Levin)
Blue Light (feat. Asger Mygind)
Grotto (feat. Magnus Børmark)
Splitting The Soul (feat. Ihsahn)
Over The Top
The Glass Is Empty (feat. Tóti Guðnason)

  • SHARE
  • TWEET