Νέος δίσκος μετά από μια δεκαετία και επανεκδόσεις για τους Doomsword

Αναλυτική ενημέρωση από τον Deathmaster

16/03/2021 @ 17:06

Μία από τις κορυφαίες epic/doom metal μπάντες, τουλάχιστον των τελευταίων τριάντα περίπου ετών, φαίνεται πως επανέρχεται στο προσκήνιο, όσον αφορά τον τομέα της δισκογραφίας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του frontman Deathmaster, καταρχάς ο νέος δίσκος των Doomsword μετά από μία δεκαετία θα πρέπει να θεωρείται γεγονός. 'Οσα ανέφερε έχουν αναλυτικά ως εξής:

«Έχουμε πολλά νέα, τα οποία θα αποκαλυφθούν με την πάροδο του χρόνου. Πρώτον και σημαντικότερο, το νέο άλμπουμ έχει γραφτεί σε πρόχειρη μορφή. Αυτό που διαφέρει αυτή τη φορά είναι η έμπνευση. Απλά δεν ήταν εκεί πριν από τώρα.

Τα νέα τραγούδια είναι δυνατά, επικά και κλασικά Doomsword! Το μομέντουμ είναι παρόν και δουλεύουμε εξ αποστάσεως - όσα μου έχουν επιστρέψει μέχρι στιγμής ο Gianluca "Ancient" Silvi και ο Wrathlord με έχουν κάνει οπαδό. Δεν μπορώ να επαινέσω αρκετά αυτή τη σύνθεση.

Δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης, δεν μπορούμε να πούμε πότε θα ηχογραφηθεί το άλμπουμ, αλλά γνωρίζουμε ότι θα είναι το συντομότερο δυνατό. Δεν θέλω να πω πολλά, αλλά θα επικεντρώνεται στον Robert E. Howard και τον Conan Τhe Barbarian, ενώ θα υπάρξουν επίσης μερικά μη σχετικά κομμάτια και ένα ειδικά αφιερωμένο τραγούδι.

Τσεκάρετε ξανά για νέα σχετικά με την κυκλοφορία του demo και των βινυλίων. Ακόμη, θα δημοσιεύω παλιά, πρόχειρα demo μερικών τραγουδιών από το "My Name Will Live On" που είναι τρομερά.»

Σε διευκρινιστικό σχόλιο, ο ηγέτης των Ιταλών επιβεβαίωσε πως θα πρέπει να περιμένουμε ενημέρωση από τις εμπλεκόμενες εταιρείες για τις επανεκδόσεις των παλαιότερων άλμπουμ.

Με δεδομένα ότι το τελευταίο άλμπουμ των Doomsword με τίτλο "The Eternal Battle" κυκλοφόρησε το 2011 και κανένα άλμπουμ δεν έχουν επανεκδοθεί μετά την αρχική του διάθεση, οι φίλοι του συγκροτήματος θα πρέπει να περιμένουν μόνο ευχάριστα νέα το επόμενο διάστημα.

  • SHARE
  • TWEET