Η σκηνή σε περιμένει

To CU ONSTAGE καλεί κάθε νέα μπάντα, καλλιτέχνη και DJ να παίξουν live επί σκηνής

15/04/2016 @ 09:52

Σύμφωνα με πρόσφατη βρετανική επιστημονική έρευνα, όσοι παρακολουθούν συναυλίες μπορούν να καταπολεμούν το στρες αποτελεσματικά. Φαντάσου λοιπόν πόσο καλύτερα θα αισθανόσουν, αν εσύ ήσουν στη σκηνή και έπαιζες μουσική! Είτε έχοντας στο μυαλό να γίνεις... μεγάλος και τρανός, είτε να διασκεδάσεις με τους φίλους σου ή απλά θέλεις να παίζεις μουσική. Μια περιήγηση στις εκατοντάδες ανταποκρίσεις live εμφανίσεων Ελλήνων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων στο Rocking.gr, θα σε βάλει στο κλίμα.

Οι ευκαιρίες στη χώρα μας για μια νέα μπάντα, καλλιτέχνη αλλά και DJ να ανέβει στη σκηνή είναι σίγουρα περιορισμένες, αλλά σε καμία περίπτωση μηδαμινές. To φετινό CU ONSTAGE είναι μια σειρά από μουσικά events που θα «τρέξει» στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και μοιάζει ιδανική για όσους από εσάς θέλετε -επιτέλους- να ανεβείτε τη σκηνή. Και μαζί με αυτό, να διαλέξετε τους καλλιτέχνες που θα πλαισιώνουν το line up της συναυλίας σας. 

Μπαίνοντας στο cuonstage.gr θα μάθεις πως αν παίζεις indie, electronic/house/trap, hip hop, alternative, θα έχεις την ευκαιρία να διαγωνιστείς κι, αν τα καταφέρεις, να παίξεις στο πλάι των Κανών, Ρόδες United, Caudia, Fundracar, Inconcistencies, Iratus, Leon of Athens και ένα σύνολο πολλών ακόμα γνωστών μουσικών και DJ. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις, αλλά έχεις να κερδίσεις μια παρουσία στη σκηνή.

Άσε λοιπόν κάθε... ντροπή και άγχος στην άκρη και δήλωσε συμμετοχή, καθώς το πρώτο live θα γίνει το Σάββατο 7 Μαΐου στη σκηνή του Six D.O.G.S! Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή με βάση τη σύνθεση του line up και την ποιότητα του demo, οι φίλοι σου, γνωστοί και άγνωστοι θα ψηφίσουν τον τελικό νικητή που θα παίξει live στα stages του Six D.Ο.G.S, του Ρομάντσο και του REWORKS Festival, αλλά και στο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής της Θεσσαλονίκης.

  • SHARE
  • TWEET