Γνωστή πλέον η αιτία θανάτου του Butch Trucks

Ο ντράμερ των Allman Brothers βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του το απόγευμα της Τρίτης

27/01/2017 @ 12:54

Ο Butch Trucks, ιδρυτικό μέλος των Allman Brothers, βρέθηκε στις 24 Ιανουαρίου νεκρός στο West Palm Beach σε ηλικία 69 ετών.

Μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει γνωστή στον Τύπο η αιτία θανάτου του θρυλικού ντράμερ, αλλά πλέον λεπτομέρειες έκαναν την εμφάνισή τους σε διάφορα δημοσιεύματα σχετικά με τον θάνατό του, που αποκαλύπτουν ότι ο Trucks αυτοκτόνησε με πυροβολισμό στο κεφάλι.

Η Daily Mail σε ρεπορτάζ της αναφέρει ότι μια αγνώστων λοιπών στοιχείων γυναίκα τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση στις 6 το απόγευμα τη Τρίτης σε υστερική κατάσταση, ενώ οι αστυνομικοί που έφτασαν στον τόπο του μοιραίου κατέγραψαν ότι η γυναίκα του τον είχε δει να τραβάει την σκανδάλη.

Όταν η αστυνομία έφτασε στην οικία του, στην Φλόριντα, ο μουσικός ήταν ακόμη ζωντανός, αλλά εξέπνευσε λίγο μετά.

Ο Trucks πιστεύεται ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, αφού είχε να αποπληρώσει υποθήκη ύψους 800.000 δολαρίων το 2011, γεγονός που τον υποχρέωσε να πουλήσει το σπίτι του στο Palm Beach για 2 εκατομμύρια δολάρια, περίπου στο μισό από την πραγματική του αξία εκείνη την στιγμή. Μέχρι το 2014, είχε βρεθεί να χρωστάει περί τις 540.000 δολάρια σε φόρους.

Μέλος του Rock And Roll Hall Of Fame από το 1995, ο Trucks εισήχθη μαζί με τους Gregg και Duane Allman για την εμβληματική μουσική κληρονομιά των Allman Brothers.

  • SHARE
  • TWEET