Επανασυνδέονται οι Abba!

Δύο νέα κομμάτια αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα

30/04/2018 @ 11:44

Οι Αbba ανακοίνωσαν την επανένωσή τους, 35 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του αποχαιρετιστήριου single, "Thank You For The Music".

Σε συνέντευξη τύπου τα τέσσερα original μέλη ενημέρωσαν πως ηχογράφησαν δυο νέα κομμάτια, με το ένα από αυτά, το "I Still Have Faith In You" να κάνει ντεμπούτο τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Τα νέα για τις καινούργιες ηχογραφήσεις της ιστορικής μπάντας ακολουθούν την ανακοίνωση του 2016 για μια νέα ψηφιακή εμπειρία, με την συνεργασία της Universal Music Group και του δημιουργού του "American Idol", Simon Fuller.

Η κυκλοφορία του "I Still Have Faith In You" θα έχει άμεση συνάφεια με το εν λόγω project καθώς το κομμάτι θα παρουσιαστεί τηλεοπτικά από τις …ψηφιακές εκδοχές των μελών του συγκροτήματος.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αποφασίσαμε πως η επανένωσή μας μετά από 35 χρόνια και η ηχογράφηση νέων κομματιών θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Το κάναμε και νιώσαμε σα να μην είχαν περάσει τα χρόνια,  σαν να είχαμε χωρίσει μόνο για ένα μικρό διάστημα διακοπών. Μια εξαιρετικά χαρούμενη εμπειρία. Μπορεί να είμαστε, πλέον, κάποιας ηλικία αλλά το κομμάτι είναι ολοκαίνουργιο».

Να θυμίσουμε πως οι Abba βρέθηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή μετά από πολλά χρόνια, σε μια αυθόρμητη σύμπραξη, στην Στοκχόλμη, το 2016. 

  • SHARE
  • TWEET