Ζωντανή ενημέρωση από το Terra Vibe για τη σημερινή μέρα του Rockwave Festival

30/06/2009 @ 02:25
Με στόχο την όσο το δυνατόν πιο έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση του κοινού που σκόπευε να κατευθυνθεί προς το Terra Vibe για την τέταρτη και τελευταία μέρα του Rockwave Festival 2009, το Rocking.gr θα παρέχει συνεχή ενημέρωση από το χώρο του festival, με πολλαπλά updates κατά τη διάρκεια της ημέρας.
20:00: Λίγα λεπτά πριν την εμφάνιση των Saxon, ο κιθαρίστας των Guns N' Roses και session μουσικός στο συγκρότημα της Lita Ford, Ron "Bumblefoot" Thal, επισκέπτεται το περίπτερο του Rocking.gr και υπογράφει αναμνηστικά δώρα προς κλήρωση σε αναγνώστες του Rocking.gr. Την ίδια ώρα Mastodon και Down τζαμάρουν μαζί στο "Bury Me In Smoke" που έκλεισε το set των Down.


19:10: Από λεπτό σε λεπτό οι Down βγαίνουν στην Terra Stage, ενώ η Lita Ford έχει πατήσει το σανίδι της Vibe Stage εδώ και περίπου 40 λεπτά. Ο καιρός εξακολουθεί να είναι καλός και όλα πηγαίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα.

17:55: Οι Kylesa βρίσκονται στην Terra Stage, τη στιγμή που ο Ron "Bumblefoot" Thal και οι μουσικοί της Lita Ford μας συνοδεύουν υπό τους ήχους των Saxon, Metallica και Iron Maiden στο soundcheck τους.17:05: Το πρώτο συγκρότημα για την Terra Stage, και τρίτο συνολικά για την ημέρα, οι Torche, ανέβηκαν στη σκηνή.

16:00: Το δεύτερο όνομα της ημέρας, οι Eden Demise, ξεκίνησαν το set τους. Ο κόσμος καταφθάνει πλέον με μεγαλύτερους ρυθμούς.
15:30: Σύμφωνα με τη διοργανώτρια αρχή, όσοι έχουν εισιτήριο πολλών ημερών, θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για την είσοδο κάποιου άλλου ατόμου στη συναυλία, εφόσον το εισιτήριο πολλών ημερών που κατέχουν περιλαμβάνει κάποια από τις ημέρες που ακυρώθηκαν.
14:45: Ο καιρός είναι ακόμα αίθριος με ηλιοφάνεια. Ο κόσμος συνεχίζει να εισέρχεται στο χώρο του Terra Vibe και όλα βαίνουν καλώς. Ορίστε τι κατέγραψε ο φακός του Rocking.gr...


13:45: Οι God.Fear.None τελείωσαν την εμφάνιση τους. Παράλληλα ενημερώνουμε ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων της δεύτερης και της τρίτης μέρας του Rockwave Festival μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για την είσοδο τους στο Terra Vibe σήμερα (αφού πρώτα περάσουν από τα box offices).
13:05: Το πρώτο group της ημέρας, οι God.Fear.None, ξεκίνησαν την εμφάνιση τους. Εξακολουθεί να επικρατεί ηλιοφάνεια.


12:20: Ο καιρός στη Μαλακάσα είναι αίθριος και επικρατεί ηλιοφάνεια. Η διοργανώτρια εταιρεία ενημέρωσε το Rocking.gr πως (με τα έως τώρα δεδομένα) η σημερινή ημέρα θα διεξαχθεί κανονικά. Αυτή τη στιγμή γίνονται soundcheck τόσο στη Vibe Stage, όσο και στη Terra Stage.

  • SHARE
  • TWEET