Zappa Plays Zappa - Όλες οι λεπτομέρειες του πολύωρου show

29/05/2006 @ 14:12
Όπως έχει ανακοινωθεί, την Τετάρτη 7 Ιουνίου μια ιστορική συναυλία θα γίνει στο Γηπ. Softball των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων Ελληνικού, στο παλιό Δυτ. Αεροδρόμιο (είσοδος από Λ. Ποσειδώνος): Οι γιοί του Frank Zappa και μερικοί από τους μουσικούς του, ο Steve Vai στην κιθάρα, ο Terry Bozio στα drums και ο Napoleon Murphy Brock στη φωνή, θα παίξουν ζωντανά... Zappa!

Το πολύωρο show έχει ήδη ξεκινήσει τη περιοδεία του στην Ευρώπη και καλό θα ήταν να ξέρετε τι θα περιμένετε. Καταρχήν, την κιθάρα έχει αναλάβει ο mastermind της περιοδείας, ο Dweezil Zappa, ο «όμορφος» της παρέας, ο υιός Zappa με τη δική του μουσική καριέρα. Ο αδερφός του, ο Ahmet, έχει ασχοληθεί περισσότερο με τον κινηματογράφο. Μαζί τους, έξι νέοι μουσικοί με ικανότητες: Κιθάρα, μπάσο, ντραμς, κίμπορντς, κρουστά, πνευστά. Και από 'κει και πέρα... οι καλεσμένοι: O Steve Vai, 7 μήνες μετά την τελευταία του επίσκεψη στην Ελλάδα όπου έκανε 3 sold out, ο οποίος θα παίξει στη σκηνή παραπάνω από μια ώρα. Ο Terry Bozio θα συντροφεύσει για μια ώρα και αυτός, στα τύμπανα και στα φωνητικά. Και ο Napoleon Murphy Brock θα τραγουδήσει όπως και τότε... Και στο πίσω μέρος της σκηνής θα δείτε εικόνες από τη μπάντα και τον ίδιο τον Zappa, εικόνες που θα δώσουν χρώμα στη βραδιά!



Από τις 9.30 το βράδυ της Τετάρτης 7 Ιουνίου, οι ήχοι που θα ακουστούν και οι εικόνες που θα προβληθούν θα φέρουν νοερά πίσω μια μεγάλη μορφή και θα αναβιώσουν μια σπουδαία εποχή! Με τους υιούς Zappa, τον Steve Vai, τον Τerry Bozio και τον Napoleon Murphy Brock μαζί με 6 ακόμα μουσικούς επί σκηνής... Μια συναυλία με κόνσεπτ, μια συναυλία με νόημα!

Τα εισιτήρια είναι τα φθηνότερα του φετινού καλοκαιριού, τιμώνται 35 ευρώ στην προπώληση (40 στο ταμείο) και διατίθενται στα Metropolis, www.i-ticket.gr, www.ts1.gr και στα συνεργαζόμενα καταστήματα ACS Couriers και Ελευθερουδάκης, www.ticketshop.gr και στα συνεργαζόμενα καταστήματα Virgin Megastores.

Με την υποστήριξη των Media χορηγών: MAD TV, RED 96.3, ΑΘΗΝΑ 984, ALPHA 98.9, Περιοδικό CITY 210, www.rocking.gr, www.rockpages,gr, www.cultureguide.gr, Περιοδικό Pop & Rock και τα Μέσα από την υπόλοιπη Ελλάδα: Rock Radio (Θεσσαλονίκη), Studio E (Ιωάννινα), Jazz Rock FM (Καβάλα), Mojo Radio 107.7 (Πάτρα).

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET