Velvet Revolver: Δεν είμαστε supergroup

09/11/2004 @ 04:28
Supergroup, όπως τους αποκαλούν, μπορεί να μην είναι, γεγονός παρόλ' αυτά αποτελεί το ότι πρόκειται για ένα πιο αξιόλογα hard rock groups των ημερών μας, ιδίως αν αναλογιστεί κανείς πως η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά έχει σπάσει ρεκόρ πωλήσεων. Ο λόγος φυσικά για τους Velvet Revolver, τη νέα μπάντα που σχημάτισαν τα πρώην μέλη των Guns N' Roses Slash, Duff McKagan και Matt Sorum, ο πρώην τραγουδιστής των Stone Temple Pilots Scott Weiland και ο κιθαρίσας Dave Kushner. Ο τελευταίος μάλιστα τονίζει: "Θα μπορούσα να είχα σχηματίσει μια καλύτερη μπάντα. Και όχι μόνο από άποψη ταλέντου, αλλά και από άποψη συγγραφής κομματιών, προσωπικότητας και άλλα διάφορα".

"Είναι πολύ ωραία, αλλά εάν είχαν σκοπό να δημιουργήσουν ένα supergroup δε θα με είχαν καλέσει, μιας και το όνομα μου φαντάζει μικροσκοπικό μπροστά τους. Άμα ήθελαν να φτιάξουν όνομα, να κάνουν τρελές πωλήσεις και γενικά ένα πράγμα σαν τους Damn Yankees, θα είχαν καλέσει κάποιον με μεγαλύτερο όνομα. Είμαστε μερικοί τύποι που θέλουν να παίζουν μουσική για να βγάλουν το ψωμί τους και αυτό είναι που κάνουμε κάθε μέρα". Για περισσότερα σχετικά με το θέμα, εδώ.


Σε άλλα νέα τώρα, δύο μικρής διάρκειας video clips από το επερχόμενο αφιέρωμα του VH1 στους Velvet Revolver, βρίσκονται στο VH1.com. Στο πρώτο από αυτά, πετυχαίνει κανείς τη μπάντα στην πρώτη της εμφάνιση, ενώ στο δεύτερο εμφανίζεται ο Slash σε μία λιμουζίνα, όπου και εξηγεί την ανάγκη εύρεσης τραγουδιστή για το συγκρότημα. Έπειτα από δύο χρόνια δημιουργίας, το "(Inside)Out: The Rise Of Velvet Revolver" είναι πλέον έτοιμο και περιλαμβάνει σκηνές από τις καλές και μη μέρες του group, καλύπτοντας το διάστημα από τις ηχογραφήσεις του πρώτου του album μέχρι και τα γυρίσματα για το video του "Slither".

Το κακό βέβαια της υπόθεσης είναι το ότι είναι ακόμα άγνωστο εάν το αφιέρωμα θα προβληθεί ποτέ στο VH1, μια και οι αναβολές του έρχονται η μία μετά την άλλη.
  • SHARE
  • TWEET