Τραγωδία στα γυρίσματα της βιογραφικής ταινίας του Gregg Allman

Μια γυναίκα νεκρή και επτά τραυματίες ο απολογισμός

21/02/2014 @ 20:48
Τραγικό θάνατο βρήκε μία γυναίκα, ενώ επτά ακόμη άτομα τραυματίστηκαν, όταν ένα τρένο πέρασε από γέφυρα όπου γυρίζονταν σκηνή της βιογραφικής ταινίας του Gregg Allman, "Midnight Rider".

Όπως μεταδίδουν το τηλεοπτικό δίκτυο WSAV 3 και η ιστοσελίδα variety.com, το τραγικό περιστατικό συνέβη στην κομητεία Wayne της Georgia, όταν το συνεργείο είχε τοποθετήσει ένα κρεβάτι στις ράγες σιδηροδρομικής γραμμής για να γυριστεί μία σκηνή που αφορά όνειρο (dream sequence).

Οι συντελεστές γνώριζαν ότι από το συγκεκριμένο σημείο περνούσαν δύο τρένα, ένα τρίτο όμως τρένο πέρασε χωρίς να το περιμένουν, προκαλώντας τον θάνατο μιας βοηθού εικονολήπτη και τον τραυματισμό επτά ακόμη ατόμων (ένας εξ' αυτών τραυματίστηκε σοβαρά), που προσπαθούσαν να απομακρύνουν τον εξοπλισμό.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο σκηνοθέτης της ταινίας Randall Miller παρ' ολίγο να χτυπηθεί από το τρένο, καθώς έπεσε στις ράγες και τραβήχτηκε τελευταία στιγμή από έναν φωτογράφο, ενώ είναι άγνωστο εάν ο ίδιος ο Allman ήταν παρών στο τραγικό συμβάν.
  • SHARE
  • TWEET