Tool live στην Αθήνα: Πληροφορίες για το show

05/09/2007 @ 05:56
Τool + Psychograndmammas warm up dee jay set, 6.09.07, Τerra Vibe. Oταν το ρολόι δείξει... 18.30: Oι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν σύμφωνα με τον τελικό προγραμματισμό στις 18.30 -προσοχή, στις 18.30 και όχι στις 17.30 όπως αναγράφεται στο εισιτήριο. Η αλλαγή αυτή προκύπτει από την ανάγκη να ολοκληρωθούν με πλήρη επιμέλεια όλες οι απαραίτητες εργασίες για το στήσιμο του μεγαλειώδους Τool σκηνικού. Οι Tοοl στο Terra Vibe θα παρουσιάσουν το πλήρες τους set με όλα τα τεχνικά στοιχεία του (lazer, οθόνες κλπ.).

19.00
Το «ζέσταμα» του κοινού αναλαμβάνουν στα έμπειρα χέρια τους οι Psychograndmammas ..η φοβερή ομάδα των «γνωστών αγνώστων» ( Πάνος, Μάκης και Χρήστος ) που 10 χρόνια τώρα γεμίζει τις Πέμπτες μας, με βάση το Mo Better, με heavy rock sounds και το σύνθημα ... "After all it's a satanic drug (and rock'n'roll) thing, you wouldn't understand it...."

21.30
To ρολόι σταματά ...It΄’s TOOL time …



Χρήσιμες γενικές πληροφορίες ....

Όπως είναι πλέον γνωστό σε όλους, οι Tool δεν αρέσκονται στο να τους φωτογραφίζουν, ενώ επίσης απαγορεύεται ρητά και σύμφωνα πάντα με τους Νόμους για την Προστασία της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η βιντεοσκόπηση. Παρακαλούμε το κοινό να πράξει ανάλογα και να μην φέρει μαζί του φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες.

Βασικό επίσης είναι να μην μεταφέρετε στο χώρο επικίνδυνα αντικείμενα ( μπουκάλια, αιχμηρά αντικείμενα κλπ ) Συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους πίσω από το εισιτήριο σας.

Και κάποια «ευχάριστα» νέα για τους φανατικούς καπνιστές ...Καθώς το show είναι open air οι Tool κάνουν μια εξαίρεση στον αυστηρό non smoking όρο που επιβάλουν στα shows τους...

Πως να έρθετε ....

To Τerra Vibe βρίσκεται στη Μαλακάσα, στο 37ο km Αθηνών-Λαμίας. Η Κεντρική είσοδος βρίσκεται στο ρεύμα προς Λαμία, στον παράδρομο δίπλα στην Εθνική Οδό. Xάρτη της περιοχής μπορείτε να βρείτε κάνοντας κλικ εδώ http://www.terravibe.gr/location/ και να έρθετε...

ΟΔΙΚΩΣ

Οι πινακίδες της εθνικής οδού θα σας οδηγήσουν άνετα και γρήγορα προς τον Κόμβο Μαλακάσας και το TERRA VIBE! Μη διστάσετε να έρθετε με αυτοκίνητο...Άνετος χώρος parking έχει διαμορφωθεί για να διευκολύνει την μετακίνηση σας. Μοιραστείτε όμως τη διαδρομή με τους φίλους σας. Από Αθήνα: Εάν έρχεστε από την Αθήνα, βγαίνετε στον κόμβο Μαρκόπουλου (πρώτη έξοδος δεξιά μετά τα διόδια Αφιδνών). Προχωρήστε κατά μήκος του παράδρομου της εθνικής και ακολουθήστε τις πινακίδες μέχρι τo Terra Vibe!!
Από Λαμία:Αν έρχεστε από Λαμία, βγαίνετε στην έξοδο της Μαλακάσας. Ακολουθείστε τον παράλληλο δρόμο της Εθνικής και τις πινακίδες με την ένδειξη “Terra Vibe”.

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

SUNWAYS TRAVEL
Για το πρόγραμμα δρομολογίων, το κόστος του εισιτήριου (με επιστροφή στην Αθήνα), πληροφορίες και τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων μπορείτε νʼ απευθυνθείτε στο πρακτορείο "Sunways" τηλ. 210-3234513

K.T.E.Λ.
(τηλ.Πληροφοριών Κ.Τ.Ε.Λ.: 210-8843.250 )
Τα λεωφορεία αναχωρούν από το Πεδίο του Άρεως.

Ο.Σ.Ε.
Στάση: Σταθμός Σφενδάλη, Μαλακάσα Αττικής.
Οι αναχωρήσεις των τρένων γίνονται καθημερινά από το σταθμό Λαρίσης και τον Πειραιά.
Τηλ.Πληροφοριών Ο.Σ.Ε. Για όλη την Ελλάδα: 1110, Αθήνα: 210-5297.777, Θεσσαλονίκη: 2310-517517
Ιστοσελίδα: www.ose.gr

Γενικές πληροφορίες δρομολογίων Ο.Σ.Ε και Κ.Τ.Ε.Λ. για όλη την Ελλάδα δίνονται και από το 1440.

Εισιτήρια ....

Η προπώληση συνεχίζεται στα Ticket House, Pmw και www.ticketpro.gr
Οι επιλογές σας είναι
Pl1 ( αριστερά της σκηνής αμφιθεατρικά ) 50 euro
Pl2 ( σε απόσταση αναπνοής από τη σκηνή στο Pitch A) 40 euro
Pl3 ( γενική είσοδος) 35 euro

Οι ίδιες τιμές θα ισχύουν και στο ταμείο του χώρου που θα ανοίξει από τις 16.30 την ημέρα της συναυλίας

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET