Τίτλος και πιθανή η ημερομηνία κυκλοφορίας για τον νέο δίσκο των Arch Enemy

Ο Michael Amott μιλάει για την δημιουργία του ένατου δίσκου της μπάντας

05/03/2014 @ 11:08
"War Eternal" θα ονομάζεται το επερχόμενο άλμπουμ των extreme metallers Arch Enemy, ενώ η κυκλοφορία του τοποθετείται χρονικά μέσα στον Ιούνιο.

Το συγκρότημα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Fascination Street του Örebro της Σουηδίας, όπου πραγματοποιείται η μίξη του δίσκου με την αρωγή του Jens Bogren (Opeth, Paradise Lost, Kreator).

Ο κιθαρίστας των Arch Enemy, Michael Amott, δηλώνει πως τη παραγωγή ανέλαβε το ίδιο το συγκρότημα, όπως συνέβη και με το "Khaos Legions", συμπληρώνοντας το εξής:

«Έχουμε ένα σαφές όραμα όσον αφορά το πως θέλουμε να ακούγονται οι Arch Enemy και μπορούμε να το επιτύχουμε στη πράξη χωρίς τη βοήθεια εξωτερικών παραγωγών. Έχουμε επίσης το πλεονέκτημα να διαθέτουμε δύο ταλαντούχους μηχανικούς ήχου στις τάξεις μας, τον Daniel Erlandsson (τύμπανα) και τον Nick Cordle (κιθάρα).»

Ο Amott αναφέρει επίσης πως σε μουσικό επίπεδο, το άλμπουμ πηγαίνει σε κάποια πεδία που δεν έχει επισκεφτεί η μπάντα, προσθέτοντας πως όλα τα άλμπουμ έχουν το στίγμα τους και ότι το "War Eternal" θα αφήσει το σημάδι του.

Arch Enemy - War Eternal
  • SHARE
  • TWEET