The Who το πρώτο single της νέας δουλειάς των Limp Bizkit

09/09/2003 @ 05:54
Το πρώτο single της επερχόμενης δισκογραφικής δουλειάς των Limp Bizkit με τίτλο "Results May Vary" θα αποτελέσει μια cover έκδοση του "Behind Blue Eyes" των The Who, σύμφωνα με δηλώσεις του Fred Durst. Το νέο album κυκλοφορεί στις 23 Σεπτεμβρίου από τη Flip/Interscope Records και, για άλλη μια φορά, το track listing είναι το ακόλουθο :...

01. Re Entry (Intro with "All Around The World")
02. Eat You Alive
03. Gimme The Mic
04. Underneath The Gun
05. Down Another Day
06. Almost Over
07. Build A Bridge
08. Red Light - Green Light
09. The Only One
10. Let Me Down
11. Lonely World
12. Phenomenon
13. Creamer (Radio Is Dead)
14. Head For The Barricade
15. Behind Blue Eyes
16. Drown