Όλες οι λεπτομέρειες για τον καινούργιο δίσκο των Tardive Dyskinesia

Το άλμπουμ "Harmonic Confusion" θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου

05/07/2016 @ 15:36

Οι Αθηναίοι djent / prog metallers Tardive Dyskinesia έδωσαν στη δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη -τέταρτη σε σειρά- δισκογραφική τους δουλειά, με τίτλο "Harmonic Confusion", της οποίας η κυκλοφορία επίκειται στις 9 Σεπτεμβρίου του 2016 σε φυσική και ηλεκτρονική μορφή, μέσω της εγχώριας δισκογραφικής εταιρείας Playfalse Records (Vodka Juniors, 63 High, Fall of Man κ.α.).

Της παραγωγής και της μίξης επιμελήθηκε ο κιθαρίστας του σχήματος Steve Lado (Vermingod, Still Falling, Βlack Hat Bones, Danger Angel κ.α.), ενώ του mastering ο πολύς Jens Bogren (Katatonia, Opeth, Amon Amarth, Pain of Salvation, Paradise Lost, Kreator, Leprous κ.α.) στα Fascination Street Studios της Σουηδίας.

Το όμορφο εξώφυλλο είναι μια δημιουργία του Νίκου Γυφτάκη (nikosgyftakis.com).

Tardive Dyskinesia - Harmonic Confusion

Οι προπαραγγελίες για το "Harmonic Confusion" έχουν ήδη ξεκινήσει στο tardivedyskinesia.bigcartel.com, ενώ διαθέσιμο είναι και ένα bundle με T-shirt, σε έκδοση περιορισμένων αντιτύπων.

Το tracklist της κυκλοφορίας θα είναι το εξής:

01. Insertion
02. Fire Red Glass Heart
03. The Electric Sun
04. Self Destructive Haze
05. Thread of Life
06. Concentric Waves
07. Triangulation Through Impasse
08. Savior Complex
09. Echoes 213
10. Chronicity

Στις προσεχείς ημέρες θα πραγματοποιηθεί και μια πρεμιέρα νέου τραγουδιού από το album. Μέχρι τότε ας θυμηθούμε το "The Electric Sun" που εκτός από το "Harmonic Confusion" συμπεριλήφθη και στο ομώνυμο 7" που η μπάντα κυκλοφόρησε το 2015. Ακούστε το εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο facebook page του σχήματος, για ακόμη περισσότερες ενημερώσεις που επίκεινται στο προσεχές διάστημα.

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET