Τα video της ημέρας (Karnivool, Devendra Banhart, Primal Fear, Intronaut, The Pains Of Being Pure At Heart, Kvelertak)

Τα φρέσκα video εκεί έξω που αλίευσε το Rocking.gr

04/12/2013 @ 10:46
Οι ηγέτες του αυστραλιανού alternative / prog, Karnivool, κυκλοφόρησαν φέτος τον τρίτο τους δίσκο, "Asymmetry".

Για το κομμάτι του άλμπουμ, "Eidolon", έδωσαν στη δημοσιότητα video clip που μπορείτε να δείτε εδώ.



Ο indie folk καλλιτέχνης Devendra Banhart έδωσε στη δημοσιότητα ένα εντυπωσιακό animated video για το τραγούδι του, "Taurobolium". Πρωταγωνιστές της ιστορίας δύο πάπιες, τις φωνές των οποίων χαρίζουν ο Banhart και η ηθοποιός-τραγουδίστρια Rose McGowan. Δείτε το εδώ.



Ο δέκατος στούντιο δίσκος των Primal Fear πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 24 Ιανουαρίου μέσω της Frontier Records. Ο τίτλος του θα είναι "Delivering The Black". Το "When Death Comes Knocking" είναι το τρίτο κομμάτι του δίσκου. Μπορείτε να δείτε το video εδώ.



Το "Harmonomicon" είναι το νέο video των Αμερικάνων progressive / post-metallers Intronaut, από τον φετινό τους δίσκο, "Habitutal Levitations". Παρακολουθήστε το εδώ.



Video clip με δύο χρόνια καθυστέρηση, από τον δίσκο του, "Belong" (2011), έδωσε στη δημοσιότητα το noise pop συγκρότημα The Pains Of Being Pure At Heart. Πρόκειται για το video του ομώνυμου κομματιού, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.



...για το τέλος, σας έχουμε τους τρελούς Νορβηγούς Kvelertak να παίζουν σε ταράτσα του Oslo στα πλαίσια των P3 Gull Awards. Απολαύστε τους εδώ.
  • SHARE
  • TWEET