Σύντομα στο studio οι Metallica / Ετοιμάζουν special εμφάνιση στα Grammy Awards

Δια στόματος Kirk Hammett η ανακοίνωση πως το group ετοιμάζεται να ξεκινήσει δουλειά

17/01/2014 @ 21:05
Τα μανίκια θα σηκώσουν οι Metallica σε λίγες εβδομάδες και θα μπουν στο studio να ηχογραφήσουν τον διάδοχο του "Death Magnetic" (ή του "Lulu", θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος).

Την είδηση επιβεβαίωσε ο Kirk Hammett με δηλώσεις του στο Billboard, δηλώνοντας πως είναι καιρός να δουλέψουν πάνω σε νέο άλμπουμ με πλήρη αφοσίωση, καθώς μέχρι τώρα τους διακατείχε μια αναβλητικότητα επί του θέματος.

Ο Hammett δήλωσε πως ο ίδιος έχει ήδη γράψει πάνω από 400 riff και ο Hetfield πάνω από 800, λέγοντας πως το πρόβλημα των Metallica δεν είναι η έλλειψη ιδεών αλλά η ύπαρξη πολλών τελικά. Καμία κουβέντα δεν ειπώθηκε προς το παρόν για το πότε αναμένεται να είναι έτοιμο το άλμπουμ.

Εν τω μεταξύ, ο Hammett αποκάλυψε στο Rolling Stone πως οι Metallica θα εμφανιστούν στην τελετή των Grammy Awards, όπου σε συνεργασία με τον πιανίστα Lang Lang θα παίξουν ζωντανά το "One" σε μια «παρανοϊκή» εκτέλεση. Σύμφωνα με τον κιθαρίστα των Metallica, ο Lang έχει κατορθώσει να «μπει» με το πιάνο του στο "One" με έναν καταπληκτικό τρόπο και θα παίξει σε όλη τη διάρκεια του κομματιού.
  • SHARE
  • TWEET