Συνέντευξη Τύπου Duran Duran

21/10/2006 @ 08:38
Τι κι αν πέρασαν μόλις δεκαπέντε μήνες από τη στιγμή που οι Duran Duran εμφανίστηκαν για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους; Οι "Wild Boys" βρίσκονται και πάλι στην Αθήνα, έτοιμοι για ένα show εφάμιλλο, αν όχι ανώτερο, της φοβερής εκείνης βραδιάς στο Terra Vibe. Δυστυχώς χωρίς τον Andy Taylor, ο οποίος λόγω ενός μικρού προβλήματος υγείας δεν ακολούθησε την περιοδεία, οι 4 Βρετανοί εμφανίστηκαν με φοβερά κέφια στη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, υποσχόμενοι πως θα παρουσιάσουν αύριο αρκετά τραγούδια που δεν είχαμε την τύχη να ακούσουμε πέρυσι.



Οι κύριοι Simon Le Bon, Nick Rhodes, Roger Taylor και John Taylor, αφού δικαιολόγησαν τον απόντα Andy Taylor και τάχθηκαν με το μέρος μας σε ότι έχει να κάνει με την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα (!), τόνισαν πως είναι πολύ ευτυχισμένοι που βρίσκονται στη χώρα μας, μιας και την προηγούμενη φορά είχαν περάσει υπέροχα. Σύμφωνα με τους ίδιους, ελπίζουν να έχουν τελειώσει τις ηχογραφήσεις για το νέο τους δίσκο πριν τα Χριστούγεννα, έτσι ώστε αυτός να κυκλοφορήσει την άνοιξη. Η σύντομη περιοδεία (μόλις 5 shows) στην οποία βρίσκονται έχει ως τελικό σταθμό την Αθήνα, αφού πρώτα πέρασε από πόλεις που δεν είχαν ποτέ επισκεφθεί, όπως για παράδειγμα τη Μπρατισλάβα και τη Σόφια.

Υπενθυμίζουμε πως οι Duran Duran παίζουν αύριο, Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στο Κέντρο Ξιφασκίας των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων του Ελληνικού.

Εισιτήρια υπάρχουν ακόμα και κοστίζουν 45 και 60 ευρώ. Τα ταμεία στο συναυλιακό χώρο θα λειτουργούν από τις 16:30, οι πόρτες ανοίγουν στις 18:30, ενώ οι Duran Duran θα εμφανιστούν στις 21:30.

  • SHARE
  • TWEET