Streaming του tribute στο "Nevermind" των Nirvana

Aκούστε τους Torche, Kylesa, Thou μεταξύ άλλων στο "Whatever Nevermind"

20/04/2015 @ 17:53
Το περασμένο Σάββατο, μέρα που γιόρτασαν τα απανταχού δισκάδικα με την Record Store Day, η Robotic Empire κυκλοφόρησε τη συλλογή "Whatever Nevermind".

Μπορείτε να ακούσετε από εδώ τις 12 διασκευές στα τραγούδια του κλασικού δίσκου από εδώ μαζί με ακόμα δύο b-sides, τα "Endless, Nameless" και "Even In His Youth". Μετέχουν μπάντας όπως οι  Torche, Kylesa, Thou, Touché Amoré, Young Widows.

Η ίδια εταιρεία είχε κυκλοφορήσει πέρσι το αντίστοιχο αφιέρωμα "In Utero, In Tribute, In Entirety".

To tracklisting:

01 Young Widows: Smells Like Teen Spirit
02 Torche: In Bloom
03 Kylesa: Come As You Are
04 Cave In: Breed
05 Boris: Lithium
06 La Dispute: Polly
07 White Reaper: Territorial Pissings
08 Circa Survive: Drain You
09 Touche Amore: Lounge Act
10 Wrong: Stay Away
11 Pygmy Lush: On A Plain
12 Nothing: Something In The Way
13 Thou: Endless, Nameless
14 Thou: Even In His Youth