Scorpions: «Η νέα γενιά μας ωθεί να συνεχίσουμε»

Το γερμανικό συγκρότημα εξηγεί γιατί η farewell περιοδεία συνεχίζεται ακόμα

11/07/2014 @ 10:55
Είχαμε αρχές 2010 όταν οι Scorpions ανακοίνωσαν πως θα βγουν στη «σύνταξη» μετά το πέρας μιας τριετούς περιοδείας με αποχαιρετιστήριο χαρακτήρα, αλλά ενώ διανύουμε το 2014 η μπάντα συνεχίζει κανονικά την πορεία της.

Σε συνέντευξη που έδωσαν στην Deutsche Welle, οι Klaus Meine, Rudolf Schenker και Matthias Jabs δήλωσαν επί του συγκεκριμένου θέματος πως, ενώ είχαν σκοπό να δώσουν την τελευταία τους συναυλία στο Μόναχο τον Δεκέμβριο του 2012, διάφοροι λόγοι τους οδήγησαν να συνεχίσουν με κυριότερο την ανταπόκριση που έλαβαν από fans νεώτερων γενιών στις αποχαιρετιστήριες συναυλίες.

Σύμφωνα με τους τρεις μουσικούς, αυτή η αγάπη που τους επέδειξε το νεαρό κοινό σε αυτές τις συναυλίες τους δίνει και την ώθηση να συνεχίζουν να δίνουν συναυλίες επεκτείνοντας το πρόγραμμα που είχαν σχεδιάσει τότε στις αρχές του 2010. Άλλοι λόγοι που συνεχίζουν είναι το ότι ακόμα απολαμβάνουν αυτό που κάνουν και ότι θεωρούν πως αποδίδουν ακόμα σε υψηλό επίπεδο.

Θυμίζουμε πως τις προάλλες οι Scorpions και οι Kiss βρέθηκαν στο στόχαστρο του James Hetfield για την απόφασή τους να ανακοινώσουν την αποχώρησή τους αλλά εν τέλει να μην την υλοποιούν.
  • SHARE
  • TWEET