Σύμπραξη Sabaton και World Of Tanks σε νέο video-clip

Στο καινούριο κομμάτι συμμετέχει και η Βρετανίδα μουσικός Tina Guo

26/08/2021 @ 15:26

Οι Sabaton έδωσαν στη δημοσιότητα το video clip για το κομμάτι τους "Steel Commanders".

Το φιλμ, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ, αποτελεί μια σύμπραξη του Σουηδικού power metal σχήματος με τους developers του δημοφιλούς παιχνιδιού World Of Tanks, την ομάδα Wargaming.

Παράλληλα, στο κομμάτι συμμετέχει και η Βρετανίδα τσελίστρια Tina Guo, η οποία στο παρελθόν είχε συνεργαστεί επί σκηνής με το συγκρότημα.

Η άφιξη του video-clip σηματοδοτεί επίσης την εκκίνηση ενός διαδικτυακού event στο World Of Tanks, ονόματι "Spirit Of War", στο οποίο θα πρωταγωνστούν οι Sabaton.

Σε αυτό θα είναι διαθέσιμο για τους παίκτες για ξεκλείδωμα ένα Tier IX Premium tank, το μοντέλο Strv K., με το τραγουδιστή της μπάντας, Joakim Broden, να δανείζει τη φωνή του και σε ένα από τους χαρακτήρες του πληρώματος.

Το event, για το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ, θα είναι ενεργό από τις 27 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου, με το κομμάτι να παρέχεται σε όλες τις streaming υπηρεσίες από τις 17 Σεπτεμβρίου.

Οι Sabaton προετοιμάζονται για την κυκλοφορία του διαδόχου του άλμπουμ "The Great War", ονόματι "The War To End All Wars", για το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer εδώ.

  • SHARE
  • TWEET