Rockwave Festival 2006: Τα ονόματα της πρώτης ημέρας!

05/04/2006 @ 07:13
Χωρίς πολλά - πολλά προχωράμε στην ανακοίνωση που μόλις έστειλε η Didi Music: Αυτό το καλοκαίρι η μουσική παίζει δυνατά! To Rockwave Festival 2006, δέκα χρόνια μετά το πρώτο του entry στην πραγματικότητα μας, έρχεται, ανανεωμένο και πιο fun από ποτέ! Στις 11 Ιουλίου, Feel the Rockwave Vibe @ Terra Vibe. To «Day one» του Rockwave '06 αγκαλιάζει το πιο fresh line up στην Ιστορία του. Οι μπάντες που «παίζουν» σήμερα ...ΣΗΜΕΡΑ! Franz Ferdinand, The Dandy Warhols, Editors, The Sunday Drivers + t.b.a..


Oι αρχιδούκες του style Franz Ferdinand (του «δικού μας» Alex Capranos) είναι το τέλειο headline act στην μεγαλύτερη γιορτή του καλοκαιριού. Oλα τα μεγάλα Festival υποκλίνονται μπροστά τους και τους παραδίδουν τα πρωτεία... Το ίδιο και το Rockwave.

Πριν από αυτούς οι The Dandy Warhols που ξέρουν να μετατρέπουν κάθε τους εμφάνιση σε πάρτι με χιλιάδες καλεσμένους και οι Bρετανοί Editors, σοκαριστικά ΗΟΤ και απόλυτα "next big thing" βαδίζουν στο μονοπάτι της αυθεντικότητας του Ian Curtis και κάνουν τον διεθνή τύπο να παραληρεί.

Οσο για τους Ισπανούς The Sunday Drivers ...ε, αυτοί κι αν είναι "On My Mind". Έρχονται με την επιτυχία - έκπληξη της χρονιάς που απήλαυσε ισχυρό και μαζικό radio airplay.

Tι άλλο συμπληρώνει τη γιορτή;

Περίπτερα, παιχνίδια, djs, μπλουζάκια, αναμνηστικά, supports, θεματικά events για τα δέκα χρόνια του RW, Festival Services όπως μόνο το Rockwave ξέρει να παρέχει και πάνω απ όλα το RW Festival Vibe, το όμορφο ταξίδι, η απόδραση στον μαγικό κόσμο της μουσικής, στο πανέμορφο Terra Vibe!

Aυτό θα είναι ένα μεγάλο, φωτεινό, μουσικό καλοκαίρι και θα το ζήσουμε ΜΑΖΙ!

Στις 15 Απριλίου στα Ticket House και στην Ticketpro.gr θα ξεκινήσει η προπώληση εισιτηρίων αξίας 39 euro.

Σε λίγες μέρες οι φίλοι της «σκληρής» πλευράς του Rockwave θα έχουν κι αυτοί τα νέα που περιμένουν για την hard day της 12ης Ιουλίου.
  • SHARE
  • TWEET