Rock Hard party με τους Pain Of Salvation σε ακουστική εμφάνιση

07/12/2006 @ 15:23
Το περιοδικό Rock Hard κάνει το ετήσιο πάρτυ του, διοργανώνοντας για μία ακόμη φορά κάτι ξεχωριστό. Πέρσι ήταν οι Mastodon που έπαιξαν για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό στη σκηνή του Gagarin 205. Φέτος είναι η σειρά ενός από τα πιο αγαπητά σχήματα της προοδευτικής μουσικής, των Pain Of Salvation, να παίξουν ένα ακουστικό show, στο Club Underworld, την Κυριακή 21/01/2007.



Το συγκρότημα από τη Σουηδία, έχοντας κυκλοφορήσει μία σειρά από δίσκους-διαμάντια ("Entropia", "One Hour By The Concrete Lake", "The Perfect Element Part I", "Remedy Lane", "Be"), καθώς και το dvd "Be", έρχεται, καλεσμένο από το περιοδικό Rock Hard, για να παίξει ένα ολοκληρωμένο ακουστικό show και να προωθήσει το δίσκο του "Scarsick", ο οποίος κυκλοφορεί στο τέλος Ιανουαρίου. Παρόντες θα είναι ο Daniel Gildenlow (κιθάρα / φωνή) κι ο Johan Hallgren (κιθάρα).

Η είσοδος είναι 15 ευρώ (ΜΕ μπύρα) και εισιτήρια μπορεί να πάρει κανείς από το club, την ημέρα του πάρτυ (δε θα υπάρξει προπώληση).

Πριν και μετά το πάρτυ, συντάκτες του περιοδικού θα κάνουν dj set, ενώ θα μοιραστούν πολλά δώρα σε ΟΛΟΥΣ όσους έρθουν! Μείνετε συντονισμένοι καθώς θα ξεκινήσει κι ένας διαγωνισμός για δύο άτομα, τα οποία θα δειπνήσουν με τους Pain Of Salvation, αλλά κι αναμένουμε το συγκρότημα να κληρώσει κάτι σπάνιο και συλλεκτικό από την προσωπική του συλλογή!

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET