Rev Jones: Του άξιζε αυτό που έπαθε ο Chris Logan

06/12/2004 @ 06:31
Αρχίζει και ξεκαθαρίζει σιγά-σιγά το σκηνικό με τα όσα έγιναν τον περασμένο μήνα σε συναυλία των MSG, όπου ο τραγουδιστής του σχήματος, Chris Logan, δέχτηκε επίθεση από κάποιο "άτομο της μπάντας", με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την ευρωπαϊκή περιοδεία και να αντικατασταθεί από τον Leif Sundin. Οι φήμες λοιπόν που θέλουν τον Rev Jones, μπασίστα του group, να εξαπολύει επίθεση κατά του Logan φαίνεται να ισχύουν, αλλά για να δούμε τι δηλώνει ο James σε συνέντευξη του στο RockDetector.com.

"Ήμουν έτοιμος να πάω για ύπνο όταν άκουσα όλη αυτή τη φασαρία, πήγα έξω να δω τι συμβαίνει και βρήκα τον tour manager να είναι στα χέρια με άτομα του support group. Ο Chris τότε έτρεξε και τον χτύπησε (τον tour manager) στο μάτι, οπότε "χώθηκα" κι εγώ μέσα, τον κράτησα κάτω, του είπα να σταματήσει και πως δεν πρέπει να ανακατεύεται στις δουλειές των άλλων. Μου είπε "ok", τον άφησα και όλα φαίνονταν να πηγαίνουν κανονικά.

Γυρίσαμε πάλι στο λεωφορείο και καθώς μιλούσα με τον tour manager έτρεξε, προσπάθησε να πέσει πάνω του και να τον χτυπήσει, οπότε μπήκα και πάλι μέσα να τους χωρίσω, αλλά δεν ήταν πρόθυμος να σταματήσει, οπότε είπα "Αφήστε τους να μαλώσουν. Μεγάλοι άνθρωποι είναι και οι δύο". Ο Chris αποκρίθηκε τότε ότι φεύγει από το group.

Όταν ήμασταν όλοι πλέον στο λεωφορείο, ο Chris ανακοίνωσε ότι αποχωρεί και πως έχει συγκεντρώσει όλο τον εξοπλισμό (μικρόφωνα, monitors, ρούχα κλπ). Εξακολουθούσε παρόλα αυτά να περιφέρεται μέσα στο λεωφορείο λες και προσπαθούσε να αποδείξει κάτι. Εμείς συνεχίζαμε να λέμε "απλώς φύγε". Και τότε στράφηκε εναντίον του ατόμου που τον έσωσε δύο φορές... εμένα!".
  • SHARE
  • TWEET