«Ποτέ Πια» για το κοράκι των Black Crowes

22/04/2010 @ 07:16
Είκοσι χρόνια μετά το ντεμπούτο τους, οι Black Crowes ανακοίνωσαν πως θα διαλυθούν για ένα αδιευκρίνιστο, αλλά μεγάλο, χρονικό διάστημα.



Το συγκρότημα για το λόγο αυτό θα ξεκινήσει μια τετράμηνη περιοδεία, με τίτλο "Say Goodnight To The Bad Guys" και θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά ένα διπλό ακουστικό δίσκο, για να γιορτάσει παράλληλα τα είκοσι χρόνια του "Shake Your Money Maker".

Παράλληλα τα «κοράκια» θα κυκλοφορήσουν στις 3 Αυγούστου ένα διπλό δίσκο με τίτλο "Croweology", το οποίο θα πουλιέται σε τιμή μονού, ως δείγμα ευγνωμοσύνης προς όλους τους τους οπαδούς που τους στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Το "Croweology" ηχογραφήθηκε πέρυσι στο Los Angeles, με παραγωγό τον γνώριμο από το "Warpaint" του 2008, Paul Stacey.

Nα σημειώσουμε πως το συγκρότημα είχε πάλι διαλυθεί την περίοδο 2002-2005. Σε δηλώσεις τους τα μέλη του συγκροτήματος είπαν πως «ενώ θα εύχονταν να έκλειναν σαν συγκρότημα και την τριακονταετία, προτίμησαν να σταματήσουν τώρα, όσο ακόμα είχαν όλοι καλές σχέσεις και καλή διάθεση», ενώ δεν παρέλειψαν να τονίσουν ότι μπορεί να επιστρέψουν και πάλι κάποια στιγμή.

Farewell…
  • SHARE
  • TWEET