Οι Within Temptation μιλάνε για το νέο τους δίσκο

19/11/2010 @ 10:43
Η ολλανδική symphonic metal μπάντα Within Temptation εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μπορούμε επιτέλους να ανακοινώσουμε τον τίτλο του νέου μας album. Πρόσφατα αρχίσαμε να δίνουμε στοιχεία στην επίσημη ιστοσελίδα μας σχετικά με το concept album μας. Όπως θα προσέξατε, είναι βασισμένο σε σειρά comic και έχει δημιουργηθεί από τον Steven O'Connell. Ζητήσαμε από τον διάσημο Romano Molenaar να αναλάβει τη σχεδίαση των χαρακτήρων και των τοπίων. Το νέο μας album, όπως και το comic, θα ονομάζεται "The Unforgiving"».

«Αυτή τη φορά δουλέψαμε με μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση. Κάθε τραγούδι του "The Unforgiving" γράφτηκε μαζί με την αφήγηση του Steven. Οι κύριοι χαρακτήρες του comic αντικατοπτρίζουν τους χαρακτήρες των τραγουδιών μας. Το concept μάς ώθησε και μας ενέπνευσε ώστε να προσεγγίσουμε τον ήχο μας με ένα νέο τρόπο. Το αποτέλεσμα ήταν να γράψουμε τα καλύτερά μας τραγούδια ως τώρα».

«Είμαστε όλοι μεγάλοι οπαδοί των comic από μικροί. Με το νέο δίσκο νιώσαμε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε ένα νέο βήμα στη δημιουργική μας ανάπτυξη, να πάμε πιο μακριά και να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας. Λόγω της concept μορφής του album, τα τραγούδια είναι περισσότερο διαφοροποιημένα από ποτέ. Επιπλέον, η μουσική στα τέλη της δεκαετίας του '80, σε συνδυασμό με τα comic που τότε αρχίζαμε να διαβάζουμε, σίγουρα έχει αφήσει το στίγμα της στο νέο μας ήχο».

Το "The Unforgiving" αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Μάρτιο του ερχόμενου έτους.
  • SHARE
  • TWEET