Οι Twilight Singers του Greg Dulli, αυτή την Παρασκευή στο Gagarin 205. Κερδίστε προσκλήσεις!

12/04/2011 @ 10:34
Οι Twilight Singers, το μουσικό «όχημα» του μοναδικού Greg Dulli, επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο εμφανίσεις «δυναμίτης»! Η δημιουργική ανάσταση του Greg Dulli μετά τη διάλυση τον Afghan Wigs θα μας οδηγήσει σε σκοτεινά και τσιτωμένα μονοπάτια. Εκεί όπου οι νότες της μουσικής των Twilight Singers μπλέκονται με τo Νεα-Ορλεάνικo «άρωμα» της φωνής του Greg Dulli και τρεκλίζουν, αγκαλιάζοντας τον ακροατή να πάνε για μία μπύρα και να μιλήσουν για περασμένες αγάπες και απώλειες.

Θα μας καθηλώσουν με κομμάτια από το "Dynamite Steps", που κυκλοφόρησε στις 15 Φεβρουαρίου από τη Sub Pop (διανομή Hitch-Hyke), και βέβαια κλασσικές επιτυχίες, όπως τα "Papilion", "Bonny Brae", "The Twilite Kid", "Too Tough To Die" και "Fourty Dollars". Μην εκπλαγείτε όμως αν η μούσα του Dulli τον οδηγήσει κάπου αλλού το βράδυ της συναυλίας. Μπορεί να ακούσετε από Blue Oyster Cult μέχρι Martina Topley-Bird δια μέσου Beatles, Faces ή και George Gershwin.

Εξάλλου ο Greg Dulli ήταν πάντα ανήσυχη προσωπικότητα. Παρ' ότι μέλος των θρυλικών πια Afghan Wigs, άρχισε να δουλεύει το υλικό των Twilight Singers το 1997, ένω η πρώτη του μπάντα πολεμούσε την Elektra Records στα δικαστήρια. Έχει συνεργαστεί με την προστατευόμενη του Prince, Apollonia, και την Ani DiFranco, ενώ πασίγνωστη είναι η φιλία του με τον Mark Lanegan, ο οποίος τον έχει συνοδεύσει πολλές φορές, τόσο στο στούντιο, όσο και επί σκηνής.

Πέμπτη 14 Απριλίου - Principal Club Theater, Θεσσαλονίκη
Παρασκευή 15 Απριλίου - Gagarin 205 Live Music Space, Αθήνα
Το Rocking.gr, χορηγός επικοινωνίας της συναυλίας των Twilight Singers στην Αθήνα, προσφέρει στους αναγνώστες του 5 μονές προσκλήσεις για το live.

Για να διεκδικήσετε μία από αυτές, στείλτε μας ένα e-mail στο contest@rocking.gr, συμπληρώνοντας στο θέμα του "Twilight Singers" και στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας), μέχρι την Τετάρτη, 13 Απριλίου στις 21:00.

Οι πέντε νικητές, οι οποίοι θα προκύψουν από κλήρωση, θα ενημερωθούν μέσω e-mail την Πέμπτη, 14 Απριλίου.

Καλή τύχη!
  • SHARE
  • TWEET