Οι Puressence τα Χριστούγεννα στη χώρα μας

03/12/2003 @ 16:22
Μετά τις περσινές τους εμφανίσεις στο Gagarin στις αρχές του Δεκέμβρη και το άνοιγμα της συναυλίας των Suede το καλοκαίρι που μας πέρασε, οι Puressence έρχονται για μια ακόμη φορά στην χώρα μας για τρεις συναυλίες. Την επομένη λοιπόν των Χριστουγέννων η μπάντα από το Mancherster θα εμφανιστεί στις 26 και 27 στο Ρόδον, ενώ το Σάββατο 28 θα παίξουν για το κοινό της Θεσσαλονίκης στο Μύλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Puressence θα περάσουν τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων στην χώρα μας, ενώ αυτή την περίοδο περιοδεύουν στην Μ.Βρετανία στο πλευρό των θρυλικών Inspiral Carpets. Αυτό που θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους θαυμαστές της μπάντας είναι η παρουσία του νέου τους κιθαρίστα Lonel Killen, ο οποίος αντικατέστησε τον Neil, ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος, πριν απο 2 περίπου μήνες.

Οι Puressence όντας σίγουροι για την ανταπόκριση του ελληνικού κοινού δεν θα έρθουν με άδεια χέρια. Αναμένεται να μας "κεράσουν" κανούργιες συνθέσεις, απ' αυτές που θα συμπεριλαμβάνονται στο νέο τους cd. Ευχάριστη Χριστουγεννιάτικη έκπληξη, δεν λέμε, αν και θα προτιμούσαμε να μας επιτρέψουν να του επιθυμήσουμε λίγο παραπάνω...

Τα εισιτήρια κοστίζουν 25 ευρώ και διατίθενται από το κεντρικό Metropolis, την Τickethouse και το ταμείο του Ρόδον.

Φωτεινή Σίμου

  • SHARE
  • TWEET