Οι My Chemical Romance έδιωξαν τον drummer τους επειδή... τους έκλεβε

05/09/2011 @ 09:43
Και ενώ οι My Chemical Romance εισέπρατταν κολακευτικά σχόλια για τη headline εμφάνισή τους στο Reading Festival, στην οποία ανέβηκε στη σκηνή μαζί τους ο Brian May, ένα γεγονός προκάλεσε σοκ στις τάξεις της μπάντας.

Συγκεκριμένα, ο drummer Michael Pedicone, σύμφωνα με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας, συνελήφθη να τους κλέβει μετά από συναυλία τους και φυσικά εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το συγκρότημα.

Ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, Frank Iero, ανήρτησε την κάτωθι δήλωση στο επίσημο site του συγκροτήματος.

«Κάποια άσχημα πράγματα συνέβησαν και πριν η «μπλογκόσφαιρα» τρελαθεί με ψεύτικες δηλώσεις και απαράδεκτες φήμες, θέλουμε η αληθινή ιστορία να βγει από εμάς. Αλλά παρακαλούμε, να ακούσετε προσεκτικά, διότι είναι η μόνη φορά που θα μιλήσουμε αναφορικά με το θέμα. Η σχέση των My Chemical Romance με τον Michael Pedicone τελείωσε. Πιάστηκε επ' αυτοφόρω να κλέβει από το συγκρότημα και ομολόγησε στην αστυνομία μετά το show μας στο Auburn της Washington. Είμαστε πληγωμένοι και «γύρισε το στομάχι μας» με την όλη κατάσταση. Η μπάντα δεν προτίθεται να ασκήσει κατηγορίες ή να πάει το θέμα πιο πέρα από ό,τι έχουμε ήδη κάνει. Τον θέλουμε απλώς έξω από τις ζωές μας. Οι άνθρωποι που παίζουν σε αυτή τη μπάντα είναι μια οικογένεια και σε μια οικογένεια δε θα έπρεπε να εκμεταλλεύεται ο ένας τον άλλον, όπως έκανε. Τώρα προχωράμε μπροστά και ελπίζουμε να έχουμε νέο drummer εγκαίρως για το show στο Salt Lake City, της Utah».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Pedicone αντικατέστησε τον Bob Bryar πίσω από το drum kit λίγο πριν την κυκλοφορία του περσινού "Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys", προερχόμενος από το συγκρότημα The Bled.
  • SHARE
  • TWEET