Οι KISS ζωντανά μέσα από το Facebook

23/09/2010 @ 12:03
Οι KISS θα συμμετέχουν για πρώτη φορά σε μία συναυλία που θα μεταδοθεί μέσω streaming από εφαρμογή του Facebook.

Ουσιαστικά θα προβληθεί το τελευταίο live της περιοδείας του Hottest Show On Earth, μέσα από την εφαρμογή Nightclub City, το οποίο είναι ένα είδος παιχνιδιού. Οι χρήστες δημιουργούν εικονικά club, όπου πολλοί νέοι μουσικοί δανείζουν την μουσική τους.

Οι οπαδοί των KISS θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν εικονικά το live απλά μπαίνοντας μέσα στην εφαρμογή. Για να είναι όμως ολοκληρωμένο το live, θα δοθεί και εικονικό merchandise σε αυτούς που θα «παρευρεθούν». Η συναυλία, που στο πραγματικό κόσμο, θα γίνει στις 25 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια του φεστιβάλ Epicenter Twenty Ten, όπου οι KISS θα είναι headliners,  θα προβάλλεται ταυτόχρονο και από το site των KISS στο Ustream.

Σχολιάζοντας, ο ηγέτης του συγκροτήματος Paul Stanley, είπε ότι με αυτόν τον τρόπο οι φανατικοί τους οπαδοί ανά τον κόσμο θα έχουν την δυνατότητα να τους παρακολουθήσουν ζωντανά με έναν αρκετά πρωτότυπο τρόπο.
Για να μπορέσετε να δείτε κι εσείς τους KISS το μόνο που χρειάζεται είναι να εγκαταστήσετε την εφαρμογή NightClub City από εδώ.
  • SHARE
  • TWEET