Οι Bolt Thrower μπαίνουν στον πάγο;

13/06/2008 @ 06:47
Οι Βρετανοί Bolt Thrower εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση: «Περάσαμε τον τελευταίο χρόνο προσπαθώντας να γράψουμε τραγούδια για ένα νέο δίσκο, σχεδιάζοντας να μπούμε στο στούντιο αυτό το καλοκαίρι. Δυστυχώς, μετά από πολλή σκέψη, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να αναβάλουμε την ηχογράφηση επ' άπειρον».



«Ξέρουμε ότι όλοι λένε ότι το νέο τους album είναι καλύτερο απ' το προηγούμενο, αλλά εμείς το πιστεύουμε πραγματικά. Από την πρώτη μέρα το είχαμε ξεκαθαρίσει ότι θα σταματήσουμε να ηχογραφούμε όταν θα νοιώθαμε ότι είχαμε γράψει το απόλυτο Bolt Thrower δίσκο, απλά δεν ξέραμε πότε θα συνέβαινε αυτό. Απλά είχαμε ως δεδομένο το ότι κάθε κυκλοφορία θα ήταν όλο και καλύτερη. Αλλά τώρα συνειδητοποιήσαμε ότι το "Those Once Loyal" είναι αυτό το album και το νέο υλικό που γράφουμε δε μπορεί καν να το πλησιάσει. Κουβαλάμε πολύ περηφάνια για τη δισκογραφία μας και αρνούμαστε να γίνουμε μία από τις πολλές μπάντες (σαν αυτές με τις οποίες μεγαλώσαμε) που καταλήγουν να κυκλοφορούν αηδίες. Και επίσης δεν είμαστε έτοιμοι να συμβιβαστούμε κυκλοφορώντας δίσκους διασκευών ή best of.

Συγγνώμη που απογοητεύουμε όλους αυτούς που ανυπομονούσαν να ακούσουν νέα τραγούδια Bolt Thrower, αλλά πάντα λέγαμε ότι δε θα κυκλοφορήσουμε ποτέ κάτι με το οποίο δεν είμαστε ευχαριστημένοι ή που στα μάτια μας τουλάχιστον δε συγκρίνεται με τις προηγούμενες δουλειές μας».

Τα συμπεράσματα δικά σας...
  • SHARE
  • TWEET