Οι Αναιρέσεις παρουσιάζουν στο κοινό της Αθήνας το συγκρότημα των Viza

29/03/2012 @ 11:31
Οι Viza πρόκειται να επισκεφθούν την Αθήνα για μια ακόμη συναυλία στην πατρίδα του τραγουδιστή τους.

Οι Viza από το Los Angeles ιδρύθηκαν το 2000 και αποτελούν πλέον μια από τις πιο χαρακτηριστικές μπάντες του παγκόσμιου ροκ ήχου. Η μουσική τους είναι ένα κράμα μεταλλικού, progressive rock και gypsy punk, συνδυασμένου με τις μουσικές της Αρμενίας, της Ρωσίας, της Ελλάδας και της Μέσης Ανατολής! Η σύνθεσή τους άλλωστε συνηγορεί σε κάτι τέτοιο καθώς από τα επτά μέλη του group οι τέσσερις είναι Αμερικανό-Αρμένιοι και ο ένας Έλληνο-Αμερικανός.

Συγκρότημα που στέκεται άνετα δίπλα σε μπάντες σαν τους Gogol Bordello ή τους Kultur Shock. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ο Serj Tankian, όχι μόνο τους σύστησε στο κόσμο, τους υποστηρίζει και κυκλοφορεί τα άλμπουμ τους από το δισκογραφικό του label Strike Records, αλλά τους επέλεξε να τον συνοδεύουν στην περσινή του τουρνέ Imperfect Harmonies, στα πλαίσια της οποίας εμφανίστηκαν και στο Rockwave festival. Ο ίδιος άλλωστε έχει δηλώσει για τους Viza: «Είναι ένα από τα πιο μοναδικά και ενδιαφέροντα συγκροτήματα έχω συναντήσει ποτέ».

Οι στίχοι τους αναφέρονται στα ανθρώπινα δικαιώματα, προάγουν την κοινωνική ευαισθητοποίηση και θέτουν προβλήματα που χαρακτηρίζουν τη σύγχρονη κοινωνία.

Έχουν εκδώσει δύο EP, το Noir το 2001 και το De Facto το 2007, και τέσσερα άλμπουμ, το Maktub το 2006, το Eros το 2008, το Made In Chernobyl το 2010, το οποίο τους έκανε ευρύτερα γνωστούς, και το Carnivalia το 2011, το οποίο και θα παρουσιάσουν στις Αναιρέσεις.

Είσοδος: 5 ευρώ
  • SHARE
  • TWEET