Οι Stone Cold Dead παρουσιάζουν το πρώτο τους single

Δείτε το lyric video του "Hubrism"

21/10/2015 @ 11:08
"Hubrism" - digital single, official lyric video -
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 21 Οκτωβρίου 2015

"Hubrism" ονομάζεται το πρώτο επίσημο single των Stone Cold Dead μέσα από το επικείμενο ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο "Lava Flows". Οι στίχοι του κομματιού είναι επηρεασμένοι από την αρχαία τραγωδία "Προμηθέας Δεσμώτης". Το lyric video που συνοδεύει το single δημιουργήθηκε από τον Μάνθο Στεργίου (Manster Design) χρησιμοποιώντας τα σχέδια του Costin Chioreanu. Το "Hubrism" διατίθεται δωρεάν μέσω της επίσημης σελίδας Bandcamp των Stone Cold Dead.

Ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος είναι ο Γιώργος Μπόκος (ex-Rotting Christ / Nightfall) και το "Lava Flows" θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου από τη νεοσύστατη Volcanic Music. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του άλμπουμ αποτελεί η συμμετοχή τριών ντράμερ -Γιώργος Κόλλιας (Nile), Γιάννης Σταυρόπουλος (NUKeLEUS), Dimitrios Dorian (Zemial)- καθώς και η προσθήκη κοντραμπάσου από τον Χάρη Παζαρούλα (ex-Ostrobothnian Chamber Orchestra).

Την παραγωγή και τις ηχογραφήσεις του "Lava Flows" επιμελήθηκε ο Γιώργος Μπόκος (Melechesh, Wolfheart), ενώ τη μίξη και το mastering πραγματοποίησε ο Βασίλης Γκουβάτσος (Nightstalker, Exarsis) στο Grindhouse Studio Athens. Το artwork του άλμπουμ είναι μια δημιουργία του Costin Chioreanu (At The Gates, Paradise Lost, Arch Enemy).

"Lava Flows" line-up:
Γιώργος Μπόκος: κιθάρες, φωνητικά
Χάρης Παζαρούλας: κοντραμπάσο, ηλεκτρικό μπάσο
Γιάννης Σταυρόπουλος: ντραμς I.Stone (στούντιο μόνο)
Dimitrios Dorian (Vorskaath): ντραμς II.Cold
Γιώργος Κόλλιας: ντραμς III.Dead (στούντιο μόνο)

"Hubrism" (Official Lyric Video)

Pre-order "Lava Flows"
Facebook

Stone Cold Dead - Hubrism

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET