Οι Mother Of Millions κυκλοφορούν το ντεμπούτο τους album, "Human"

Υπέγραψαν συμφωνία με τη δισκογραφική Turkey Vulture Records / Bungalo Records / Universal Music Group Distribution

06/02/2014 @ 13:39
Η ανεξάρτητη πολιτιστική κίνηση Pandora's Box Booking παρουσιάζει τους Mother Of Millions, οι οποίοι μόλις υπέγραψαν δισκογραφική συμφωνία για το ντεμπούτο άλμπουμ τους, "Human", με την αμερικανική δισκογραφική Turkey Vulture Records / Bungalo Records / Universal Music Group Distribution.

Το "Human" κυκλοφορεί παγκοσμίως στις 25 Φεβρουαρίου. Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί το release live.

Mother Of Millions bio:

Οι Mother Of Millions ξεκίνησαν την πορεία τους το χειμώνα του 2008, οδηγούμενοι από την θέληση να συνθέσουν και να παρουσιάσουν τη μουσική τους.

Απελευθερωμένη από το να κατατάξει τον εαυτό της σε κάποιο συγκεκριμένο μουσικό είδος, η μπάντα δουλεύει εντατικά πάνω στο υλικό της και τον χειμώνα του 2011 κυκλοφορεί ένα 4-track demo EP, προετοιμάζοντας ουσιαστικά το έδαφος για την πρώτη της δισκογραφική δουλειά.

Το καλοκαίρι του 2012 οι Mother Of Millions μπαίνουν στο studio ξεκινώντας τις ηχογραφήσεις για την πρώτη full length κυκλοφορία τους. Οι διαδικασίες ηχογράφησης και παραγωγής ολοκληρώνονται μετά από ένα χρόνο και η μπάντα κυκλοφορεί το 2014 την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Human" από την Turkey Vulture Records / Bungalo Records / Universal Music Group Distribution (USA).

Σε ολόκληρη την διάρκεια της πορείας τους έχουν κάνει αρκετές live εμφανίσεις και έχουν μοιραστεί τη σκηνή με αναγνωρισμένα συγκροτήματα. Αρκετά από τα live τους έχουν παρουσιαστεί στον έντυπο τύπο και σε websites που καλύπτουν την εγχώρια μουσική σκηνή.

Ο ήχος των Mother Of Millions χαρακτηρίζεται από μια έντονα πειραματική διάθεση που εμπλέκει περίτεχνους ρυθμούς με τη stoner rock/metal φιλοσοφία, την folk αισθητική και τις progressive rock μελωδίες.

Οι Mother Of Millions είναι οι:

George Prokopiou (vocals)
Kostas Konstantinidis (guitars)
Panos Priftis (bass)
Makis Tsamkosoglou (keyboards, samples)
George Boukaouris (drums, percussions)

Mother Of Millions - Human

Motherofmillionsband.com
Pandorasboxbooking.eu
Turkeyvulturerecords.com

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET