Οι Bigelf υπογράφουν στην Inside Out και κυκλοφορούν νέο άλμπουμ με τον Mike Portnoy

04/04/2013 @ 12:40
Η Inside Out ανακοίνωσε πως υπέγραψε τους progressive rockers Bigelf, εντάσσοντας ένα ακόμα μεγάλο όνομα του χώρου στο ενεργητικό της.

Το αφεντικό της εταιρείας, Thomas Waber, δήλωσε: «Μιλάγαμε με τους Bigelf εδώ κι αρκετό καιρό και είμαι πολύ χαρούμενος που τα καταφέραμε! Οι Bigelf είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο roster της Inside Out!»

Από την πλευρά του ο ιθύνων νους των Bigelf, Damon Fox, δήλωσε: «Επιτέλους! Οι Bigelf προσγειώνονται σε έναν πλανήτη που η ατμόσφαιρά του είναι συνώνυμη με το progressive rock και το heavy metal. Μια από τις αγαπημένες μου φράσεις είναι Να είσαι γενναίος και ισχυρές δυνάμεις θα σε βοηθήσουν

«Είμαι εκστασιασμένος που η Inside Out / Century Media και ο Mike Portnoy ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους Bigelf.»

«Πρώτα από όλα, θέλω να αναλύσω λαμβάνει χώρα στο εσωτερικό της μπάντας από το 2010. Υπάρχουν πολλές φήμες στο internet πως απέλυσα τους πάντες στους Bigelf, κάτι που είναι τελείως αναληθές.»

«Αφού ο χαμός του "Cheat The Gallows" κόπασε, η επιχειρησιακή και προσωπική υποδομή των Bigelf συμπιέστηκε και έλαβε χώρα ένα αναπάντεχο διάλειμμα, αφήνοντας τη μπάντα σε απόλυτη διάλυση. Πάρα πολλά προσωπικά, οικονομικά και οικογενειακά θέματα προέκυψαν σε εμένα, όπως και σε άλλα μέλη του συγκροτήματος. Επίσης, έρχεται μια στιγμή που, στο βάθος μέσα σου, δεν σου φαίνεται πλέον σωστό αυτό που κάνεις και πρέπει να έρθεις αντιμέτωπος με το γεγονός ότι το τέλος είναι κοντά. Η διαφάνεια δεν υπάρχει και μαζί με αυτή, η ηρεμία και η προοπτική χάνονται. Μιλάω για τον εαυτό μου τώρα, αλλά ήταν εμφανές πως επρόκειτο για ένα αμοιβαίο συναίσθημα και πιστεύω πως ήταν προφανές μεταξύ των μελών της μπάντας. Ως επακόλουθο, ο Ace Mark αποφάσισε να προχωρήσει και να αφήσει τους Bigelf το καλοκαίρι του 2011, ενώ στη συνέχεια υπήρξε απαίτηση από τα εναπομείναντα μέλη της μπάντας για να το διαλύσουμε. Να το θέσω απλά, πήραμε ο καθένας το δρόμο του, χωρίς κάποια ενόχληση.»

«Είχα κρατήσει στενή επαφή με τον Mike Portnoy, μετά την πολύ δημόσια και δύσκολη αποχώρησή του από τους Dream Theater. Εκείνη την περίοδο, το μουσικό μου μέλλον έμοιαζε μάλλον ζοφερό και ήμουν πολύ ξεκάθαρος στον Mike πως δεν ήμουν ικανός να διατηρήσω πλέον τη μπάντα μόνος μου. Με παρακάλεσε να συνεχίσω και να μην αφήσω τους Bigelf να χαθούν, η συμπαράσταση και ο ενθουσιασμός του ήταν τα πάντα για εμένα. Αναγνωρίζοντας πως θα χρειαστώ κάποιους νέους συμμάχους, τον ρώτησα αν θα βοηθούσε, παλεύοντας για το καλό και αν θα έδινε το εκπληκτικό μεγαλείο των drums του, στους νέους Bigeld και άμεσα συμφώνησε. Επίσης... μοιραζόμενος το πάθος για ότι έχει να κάνει με το rock & roll, ο καλός μου φίλος Duffy Snowhill μπήκε στο πλοίο των Βίκινγκς για να παίξει εκ νέου μπάσο, κάτι για το οποίο είμαι επίσης ευγνώμων.»

«Επίσης, θέλω να αναφερθώ στους φοβερούς και αφοσιωμένους οπαδούς πους στέλνουν email όλη την ώρα λέγοντας πως νιώθουν για τους Bigelf. Αυτά τα email με εμπνέουν και είναι ο λόγος που συνεχίζω να παίζω αυτό το είδος μουσικής, σας ευχαριστώ από το βάθος της καρδιάς μου. Ανυπομονώ να ακούσουν όλοι τα νέα υπέροχα μέρη που μορφοποιούμε, έρχονται πολλές εκπλήξεις, μείνετε συντονισμένοι.»
  • SHARE
  • TWEET