Oι Active Member ανακοίνωσαν τη διάλυσή τους

Η μπάντα θα αποχαιρετήσει με συναυλίες και τον τελευταίο της δίσκο

16/03/2015 @ 09:31
Μετά από 23 χρόνια παρουσίας, οι Active Member, αποφάσισαν να δώσουν τέλος.

Με ηγέτη τον B.D. Foxmoor (Μιχάλης Μυτακίδης) έγιναν το πιο πετυχημένο όνομα της ελληνικής hip-hop και low-bap σκηνής, και από τις 7/11, ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia θα αφιερωθούν σε δικά τους project.

Διαβάστε την ανακοίνωσή τους:
«"Το τέλος είναι η μαγεία". Πάντα ήλπιζα ότι αυτή η στιγμή θα μας έβρισκε στα καλύτερα μας κι ευτυχώς έτσι κι έγινε. Ο "φύλακας άγγελος" που έχουμε τραγουδήσει τόσες φορές μαζί σας, μάς είχε στο νου του ακόμα μια φορά.

Σήμερα λοιπόν έφτασε η στιγμή να σας ανακοινώσουμε ότι το μεγαλύτερο κεφάλαιο στη ζωή μας, οι active member έφτασε κοντά στο τέλος του.
Όπως είχαμε πει πολλά χρόνια πρίν "θα τελειώσουμε όταν γουστάρουμε εμείς, μπράβο της παρακμής". Ο μαγικός κύκλος αυτής της σπουδαίας ιστορίας έφτασε στον επίλογο της. Μας εχουν μείνει 235 μέρες ακόμα για να τακτοποιήσουμε τις εκκρεμότητες μας που είναι οι εξης:

1. Ένας τελευταίος κύκλος συναυλιών που αρχίζει από την Αθήνα στις 4/4 και θα ολοκληρωθεί στις 7/11 πάλι στην Αθήνα. Μέχρι τότε θα προσπαθήσουμε να περάσουμε από κάθε μέρος που κουβαλαμε όμορφες μνήμες.
2. Ένα τελευταίο δίσκο, σε μια έκδοση ανάλογη της περίστασης.

Περισσότερες πληροφορίες από 5/4.  Μετά λοιπόν από τις 7/11 ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia θα στρέψουν τη προσοχή τους στα προσωπικά τους project και σε άλλα δημιουργικά πράγματα.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση. Περάσαμε μαζί 23 πανέμορφα και δημιουργικά χρόνια και σας ευχαριστούμε πολύ γι αυτο. Κρατείστε ότι "το τέλος είναι η μαγεία". Έχουμε μέρες ακόμα για να γράψουμε μαζί το κατάλληλο επίλογο.
Με πραγματική αγάπη και σεβασμό, Active member».

Διαβάστε από εδώ μια συνέντευξη του B.D. Foxmoor στον Κώστα Σακκαλή.
  • SHARE
  • TWEET