Ο Hugo Race στη Θεσσαλονίκη

30/11/2003 @ 09:23
Το Atraktos.net, το Stereodisc & η Kazan dB productions παρουσιάζουν τον Ηugo Race την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2003, στο Ξυλουργείο του Μύλου. Opening act: CMYK. O Hugo Race ήταν ιδρυτικό και δυναμικό μέλος των Bad Seeds του Nick Cave. Δημιούργησε επίσης στη Μελβούρνη τους The Wreckery και εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον μας δίνει απλόχερα καταθέσεις ψυχής με το συγκρότημα του, τους True Spirit.

H μουσική του είναι η κατεξοχήν ανεξάρτητη ροκ έκφανση, με στοιχεία ψυχεδέλειας, industrial, experimental blues. Στοιχεία που διέπουν τo eclectic rock. Η βραχνή βαθιά εκφραστική φωνή του Hugo Race και ο δυναμικός ηλεκτρικός του ήχος αποτελούν ένα ιδιόμορφο μουσικό τοπίο που σε μαγνητίζει και σε καθηλώνει.

Η ολοκαίνουρια κυκλοφορία του Hugo Race + True Spirit με τίτλο "The Goldstreet Sessions" αποτελεί μια λυρική φλογισμένη ροκ, με ένταση και ανάδειξη της λεπτομέρειας στη σύνθεση. Ήδη κριτικοί έχουν υμνήσει αυτή την κυκλοφορία ως νέα επιβεβαίωση της μουσικής προσωπικότητας του Αυστραλού καλλιτέχνη.

Το κοινό της Θεσσαλονίκης θα έχει άλλη μια ευκαιρία να ζήσει την γοητεία της μουσικής του την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου στον Μύλο. Μαζί του και η Ιταλίδα τραγουδίστρια Marta Collica με την οποία συγκινούν με το συγκρότημα των Sepiatone. Για άλλη μια φορά θα ζήσουμε τον σύγχρονο ανεξάρτητο ήχο.

Έναρξη: 22.00
Τιμή: 20 ευρώ
Αυστραλέζικο rock party στο Gesualdo στις 4/12.

Παραμονή της συναυλίας του Hugo Race στη Θεσ/νίκη θα γίνει στις 4 Δεκεμβρίου 2003 αυστραλέζικο ροκ party στο BAR CARLOS GESUALDO (Βενιζέλου 72 εντός στοάς) στη Θεσσαλονίκη με μουσική από:
NICK CAVE & BAD SEEDS, MICK HARVEY CRIME AND THE CITY SOLUTION , GO BETWEENS, TOM SCLAVUNOS, SUNNYBOYS, NEW CHRISTS, RADIO BIRDMAN, CRUEL SEA, BOYS NEXT DOOR, BIRTHDAY PARTY, LUIS TILLET, DIRTY THREE etc .

Dj set από τους συντάκτες του Atraktos.net. Θα κληρωθούν και 5 εισιτήρια για το live της Θεσ/νίκης της επόμενης μέρας (5/12) στο Ξυλουργείο του Μύλου.

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET