Ο frontman των NOFX κλωτσά οπαδό στο πρόσωπο (video)

Το απίθανο περιστατικό έλαβε χώρα στην Αυστραλία

06/11/2014 @ 23:56
Ένα πραγματικά σπάνιο περιστατικό έλαβε χώρα κατά την διάρκεια συναυλίας των NOFX στο Σιδνεϊ της Αυστραλίας, καθώς ο frontman της μπάντας, "Fat" Mike Burkett, κλώτσησε επί σκηνής οπαδό στο πρόσωπο!

Ο "Fat" Mike είχε χτυπήσει άσχημα πριν από την συναυλία στον αυχένα του, και όταν το κοινό ξεκίνησε να πετάει διάφορα αντικείμενα, προειδοποίησε ότι εάν συνεχιστεί η κατάσταση, θα τσατιστεί πραγματικά.

Η ίδια κατάσταση συνεχίστηκε παρά τις προειδοποιήσεις, και όταν ένας οπαδός βρέθηκε στην σκηνή πιάνοντας τον "Fat" Mike από τον αυχένα, δέχτηκε πρώτα χτύπημα με το χέρι, και βρισκόμενος κάτω κλωτσιά στο πρόσωπο.

Το περίεργο της υπόθεσης -όσο συνηθισμένες και αν θεωρούνται παρόμοιες καταστάσεις σε punk συναυλίες- είναι ότι ο οπαδός ονόματι Alex ευχαρίστησε μέσω Twitter τον frontman των NOFX για το νοκ-άουτ, ζητώντας μάλιστα συγνώμη για την συμπεριφορά του, ενώ συγνώμη ζήτησε και ο "Fat" Mike, λέγοντας ότι πονούσε και προσπάθησε να αμυνθεί.

Δείτε εδώ την άψογη κίνηση του "Fat" Mike Burkett και εδώ ένα video με μονταρισμένα πλάνα από τα αντικείμενα που προσγειωνόντουσαν στην σκηνή.
  • SHARE
  • TWEET