Οι Queen εξηγούν γιατί αποφάσισαν να μην συνεργαστούν με τον Sacha Baron Cohen για την αυτοβιογραφική ταινία του Freddie Mercury

25/09/2013 @ 19:33
Όπως έγινε γνωστό πριν λίγο καιρό, ο Sacha Baron Cohen τελικά δεν θα ερμηνεύσει τον Freddie Mercury στη μεγάλη οθόνη όπως είχε σχεδιαστεί αρχικά.

Σύμφωνα με τον drummer των Queen, Roger Taylor, ο λόγος που δεν προχώρησε η συνεργασία είναι η διαφωνία που είχαν με τον ηθοποιό για το πώς θα έπρεπε να απεικονιστεί ο αείμνηστος rock star στην ταινία.

Οι εναπομείναντες Queen, που έχουν λόγο στο σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας, συνειδητοποίησαν πως ο Cohen τελικά δεν κάνει για τον ρόλο, θεωρώντας πως η απεικόνιση του Mercury θα κατέληγε να είναι κάτι κωμικό και όχι κάτι συγκινητικό και δραματικό όπως και το θέλουν.

Εν τω μεταξύ, τις προηγούμενες μέρες ακούστηκε ως φήμη ότι πιθανό όνομα να ερμηνεύσει τον Mercury είναι ο γνωστός από τις ταίνιες "Harry Potter", Daniel Radcliffe, φήμη που ο Βρετανός ηθοποίος τελικά αρνήθηκε προσθέτοντας πως δεν είναι και κατάλληλος για τέτοιο ρόλο.
  • SHARE
  • TWEET