Ο Joe Bonamassa για την πιθανότητα ενός ακόμη δίσκου με τους Black Country Communion

Θετικός στο ενδεχόμενο επανένωσης με τους Black Country Communion ο Joe Bonamassa

22/07/2013 @ 11:48
Μπορεί αρχικά να εξέφρασε τις αντιρρήσεις του και κατόπιν να έθεσε εαυτόν εκτός μπάντας, ωστόσο κάθε άλλο παρά αρνητικός στο ενδεχόμενο μιας επανένωσης των Black Country Communion εμφανίστηκε ο Joe Bonamassa.

Η διαμάχη που οδήγησε τελικά στη διάλυση του «supergroup» μετά τη κυκλοφορία του "Afterglow" ξεκίνησε όταν ο Glenn Hughes δήλωσε επανειλημμένα ότι οι προσωπικές υποχρεώσεις του Bonamassa δεν επέτρεπαν στους Black Country Communion να περιοδεύσουν όσο θα έπρεπε.

Ο Bonamassa ανέφερε πως εξαρχής είχε ξεκαθαριστεί ότι το συγκρότημα δεν θα περιόδευε ασταμάτητα, αφήνοντας αρκετό χρόνο για τις υπόλοιπες δραστηριότητες των μελών του.

Στην ερώτηση του περιοδικού Classic Rock «Τί θα έλεγε στον Glenn Hughes εάν τον συναντούσε τυχαία στο δρόμο», ο Bonamassa απάντησε: «Χαίρομαι που σε βλέπω Glenn», και συμπλήρωσε: «Είμαι ακόμα φίλος με τον Glenn Hughes, είμαι θαυμαστής του Glenn Hughes. Απλά διαφωνώ με τις μεθόδους που χρησιμοποιεί για να με αναγκάσει να γυρνάω συνεχώς όλο το κόσμο».

Εάν ο Glenn του τηλεφωνούσε σε πέντε χρόνια και του έλεγε «Joe, θέλεις να κανονίσουμε μία συναυλία;», η απάντηση του Bonamassa θα ήταν «ναι, στο λεπτό». Το ίδιο θα απαντούσε και στην πρόταση για έναν ακόμη δίσκο με τους Black Country Communion. Αν όμως αυτό γινόταν, δεν θα ακολουθούταν από αδιάκοπες συναυλίες. «Κάτι τέτοιο δεν είχε συμφωνηθεί ποτέ», καταλήγει ο Bonamassa.
  • SHARE
  • TWEET