Ο Joe Bonamassa συγχωρεί τον Glenn Hughes, στα πλαίσια των Black Country Communion

02/11/2012 @ 12:08
Ο κιθαρίστας του supergroup Black Country Communion, Joe Bonamassa, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Ultimate Classic Rock δήλωσε ότι παραμένει υπερήφανος για τον καινούριο δίσκο του συγκροτήματος, παρά την αρνητική δημοσιότητα που προκλήθηκε εξαιτίας της ρήξης των σχέσεων μεταξύ αυτού και του Glenn Hughes.

Το ζήτημα που είχε προκύψει αφορούσε τις live εμφανίσεις του συγκροτήματος. Ο Hughes είχε δηλώσει ότι είχε σοβαρές αμφιβολίες σχετικά με το αν οι Black Country Communion έχουν μέλλον, επειδή ο Bonamassa δεν είχε χρόνο να περιοδεύσει.

Μάλιστα, είχε προγραμματιστεί μια ειδική εμφάνιση των Black Country Communion πριν λίγο καιρό, η οποία τελικά ακυρώθηκε, με τον Bonamassa να δηλώνει ότι δεν θέλει να πιέζεται να κάνει πράγματα που δεν έχει επιλέξει ο ίδιος.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Bonamassa σχετικά με τον καινούριο δίσκο του συγκροτήματος ήταν οι εξής: «Πιστεύω ότι πρόκειται για μια καλή κυκλοφορία, η οποία υποδαυλίζεται εξαιτίας ερασιτεχνικών συνεντευξιακών δηλώσεων. Εγώ πιστεύω ότι ο κόσμος θα τον απολαύσει - και κατά τη γνώμη μου θα υπάρξουν κι άλλοι δίσκοι υπό το όνομα Black Country Communion στο μέλλον.»

«Επίσης, πιστεύω ότι θα λυθεί το θέμα με τον Glenn. Χρειάζεται απλά να καταλάβει τι συμβαίνει γύρω του. Όλοι τον αγαπάμε και θα τον συγχωρέσουμε. Όλα αυτά δεν αλλάζουν το γεγονός ότι είναι παγκοσμίας κλάσης τραγουδιστής, συνθέτης και μπασίστας.»
  • SHARE
  • TWEET