«O James Hetfield μας έχει δει με τα εσώρουχά μας»

Οι Ghost αποκαλύπτουν τις συναντήσεις στα παρασκήνια με τον frontman των Metallica και πως συννενοούνται στη σκηνή

08/09/2015 @ 17:25
Ελάχιστοι έχουν δει τα Nameless Ghouls των Ghost χωρίς τις μάσκες και την χαρακτηριστική ενδυμασία. Σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνεται ο James Hetfield.

Ο αποκαλούμενος Aether, μιλώντας στο MusicRadar, θυμάται: «Ο James ήρθε να μας δει στην πρώτη συναυλία μας στο San Francisco, σε ένα πολύ μικρό μέρος. Ηρθε στα παρασκήνια, στεκόμασταν με τα εσώρουχά μας. Ένας ιδανικός τρόπος να γνωρίσεις το ίνδαλμά σου! Βέβαια, ξαναήρθε στο τέλος, και βέβαια, μας πέτυχε πάλι με τα εσώρουχα. Το σκηνικό έχει επαναληφθεί ξανά, αλλά ο τύπος είναι βασιλιάς για εμάς»!

Τα μέλη της σουηδικής μπάντας μίλησαν και για την επικοινωνία όταν παίζουν. «Μόλις φοράς τη μάσκα, αισθάνεσαι σαν τον Darth Vader. Σκοτάδι! Ουσιαστικά δεν μπορούμε να συννενοηθούμε» δηλώνει ο Fire που προσθέτει: «Eχουμε τελειοποιήσει το σύστημα που από τον τρόπο που περπατά ο καθένας, καταλαβαίνουμε τι θέλει. Για παράδειγμα, να κουρδίσει την κιθάρα, άρα ο άλλος πρέπει να γεμίσει το κενό».

Διαβάστε από εδώ την κριτική του Χρήστου Καραδημήτρη στο φετινό "Meliora" αλλά και την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Ghoul/lead κιθαρίστα της μπάντας.
  • SHARE
  • TWEET