Ο Corey Taylor για τα νέα μέλη των Slipknot

Εκνευρισμένος με την αποκάλυψη του μπασίστα

08/10/2014 @ 16:10
Μπορεί η ταυτότητα των νέων μελών των Slipknot να μην έχει αποκαλυφθεί επίσημα, μετά από την διάθεση του video clip για το "The Devil In I" όμως, ο μπασίστας προδόθηκε από το τατουάζ που έφερε στο χέρι του, ενώ φήμες έχουν κυκλοφορήσει και για τον drummer.

Συγκεκριμένα, μπασίστας φαίνεται πως είναι ο Alessandro 'Vman' Venturella (Krokodil), ο οποίος έχει δουλέψει ως τεχνικός κιθάρας για τους Mastodon, Fightstar και Coheed And Cambria, ενώ drummer πιστεύεται πως είναι ο Jay Weinberg, γιος του drummer του Bruce Springsteen, Max Weinberg.

Ο frontman των Slipknot, Corey Taylor, μίλησε για τα νέα μέλη της μπάντας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ηθοποιό και ραδιοφωνικό παραγωγό Corey Taylor (απλή συνωνυμία), αναφέροντας καταρχάς τα εξής: «Δεν είναι ακόμη επίσημα μέλη της μπάντας, είναι άτομα που παίζουν με την μπάντα. Ο χρόνος θα δείξει εάν θα γίνουν ή όχι πλήρη μέλη

Στη συνέχεια ο Taylor πρόσθεσε: «Σε αυτή την μπάντα, τα πάντα κερδίζονται. Δεν σου δίνεται απλά η ευκαιρία, πρέπει να την κερδίσεις. Μέχρι τώρα, τα πηγαίνουν πολύ καλά. Και πραγματικά απολαμβάνουμε να παίζουμε μαζί τους. Το κρατάμε κατά κάποιον τρόπο κρυφό, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι, μιας και κάποιος παρατήρησε ήδη τα τατουάζ. Είπα ‘γιατί να μην του φορέσουμε γάντια;’ Εκνευρίστηκα. Υποτίθεται ότι τα σκεφτήκαμε όλα. Του φορέσαμε κουκούλα και μάσκα και έλεγε ‘κάνει πολύ ζέστη’. Φάνηκαν όμως τα τατουάζ του. Και είπα ότι το συγκεκριμένο μας ξέφυγε.»

Το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ των Slipknot θα ονομάζεται ".5: The Gray Chapter", με την κυκλοφορία του να έχει προγραμματιστεί για τις 21 Οκτωβρίου μέσω της Roadrunner.
  • SHARE
  • TWEET