Νεός δίσκος Megadeth με guest εμφάνιση του country τραγουδιστή, Steve Wariner

Επίσημη πρώτη για τον ντράμερ Chris Adler και τον κιθαρίστα Kiko Loureiro

25/06/2015 @ 13:26
Ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής της country, Steve Wariner (βλπτ. φωτό παρακάτω) αποκάλυψε στον The Tennessean ότι ηχογράφησε πρόσφατα ένα steel guitar μέρος για ένα τραγούδι των Megadeth.

Ο Wariner συναντήθηκε με τον Dave Mustaine στο στούντιο ηχογράφησης, μετά τη συνάντησή τους αυτή ο Mustaine πήγε να δει τον Wariner να τραγουδάει.

«Κόσμοι συγκρούονται», είπε ο Wariner. «Είναι παράξενο. Φανταστείτε τους Megadeth με steel guitar. Αυτό και έκανα, και ο Dave Mustaine είναι το καλύτερο παιδί του κόσμου. Δεν είναι τρελό; Είναι έξω από τον κόσμο μου. Με ξέρεις, είμαι ένας παραδοσιακός τύπος. Αλλά τα πράγματα που έπαιξα είναι φοβερά.»

Τον Νοέμβριο του 2013, οι Megadeth έπαιξαν στη συναυλία-αφιέρωμα προς τιμήν του μακαρίτη George Jones –εισηγμένου στο Country Music Hall of Famer- στο Nashville, συμπράττοντας με τον Jamey Johnson για μια εκτέλεση του τραγουδιού του, "Wild Irish Rose".

Το νέο άλμπουμ των Megadeth θα σηματοδοτήσει την επίσημη πρώτη για τον ντράμερ Chris Adler των Lamb Of God και του Βραζιλιάνου κιθαρίστα Kiko Loureiro, γνωστού για τη δουλειά του με τους Angra. Τίτλοι τραγουδιών που θα περιλαμβάνονται στο δίσκο είναι οι "The Emperor Has No Clothes", "Tyranocide" και "Poisonous Shadows". Στο τελευταίο κομμάτι παίζει πιάνο ο Kiko. Η μπάντα ηχογράφησε επίσης δύο διασκευές κατά τη διάρκεια των συναντήσεων για το νέο του CD: "Melt The Ice Away" από Budgie και "Foreign Policy" των Fear.

Ο Steve Wariner
  • SHARE
  • TWEET