Νέα, νέα, νέα... Πολλά και ποικίλα - #5

23/10/2006 @ 07:25
Έπειτα από καυγά του B. Michaels με τον B. Dall on stage, το ενδεχόμενο της εκ νέου διάλυσης των Poison είναι πολύ μεγάλο...!

Ελικόπτερο μετέφερε τον drummer των Motley Crue, T. Lee, σε συναυλία των Nine Inch Nails, 50 χλμ. μακριά από το σπίτι του, με αποτέλεσμα να διωχθεί ο πιλότος του ελικοπτέρου λόγω του ότι δεν είχε πάρει τη σχετική άδεια ώστε να πετάξει.

Ο A. Cooper φτιάχνει ένα χριστιανικό κέντρο επανένταξης, κόστους άνω των 3 εκατομμυρίων δολαρίων, και θα το ονομάσει "The rock"... (;)

Πέθανε ο τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος των Handsome Beasts, G. Dalloway, ή όπως ήταν γνωστότερος λόγω του αφύσικου μεγέθους του, ο "Flabbie" της γνωστής n.w.o.b.h.m. μπάντας. †

Στα 31 του αυτοκτόνησε ο τραγουδιστής και κιθαρίστας των Dissection, J. Nödtveidt! Δίπλα του βρέθηκε ανοιχτή η Σατανική Βίβλος (The Satanic Bible) και αναμμένα κεριά. Λίγο πριν το μοιραίο έστειλε το εξής μήνυμα στον πατέρα και την κοπέλα του... "Πηγαίνω μακριά για πάρα πολύ καιρό... Πηγαίνω στην Τρανσυλβάνια...!". †

Επανακυκλοφορούν 11 albums του E. Costello σε deluxe συσκευασία.

Οι REO Speedwagon θα κυκλοφορήσουν τη νέα τους δουλειά στις αρχές του 2007. Ήδη προμοτάρουν τα νέα τραγούδια τους "Dangerous Combination", "Need To Fall Down" και "Smiling At The End" στις συναυλίες τους.

Στις 23 Οκτώβρη κυκλοφορεί το τρίτο μέρος του επικού έργου του Meat Loaf, "Bat Out Of Hell III: The Monster Is Loose", το οποίο θα βγει και σε special edition gatefold βινύλιο! Ονόματα όπως: T. Rundgren, M. Raven, N. Sixx, B. May, S. Vai και John 5! Παραγωγή από τον "μάστορα επιτυχιών" D. Child! Αυτά είναι...!

Θανάτων συνέχεια... Υπέκυψε από λέμφωμα ένας από τους πιο κορυφαίους underground drummers όλων των εποχών, ο B. Gary, βασικό στέλεχος των The Knack. Συνεργάστηκε με ονόματα όπως: J. Hendrix, J. Bruce, G. Harrison, B. Dylan, R. Stewart, S. Crow και πολλούς ακόμη! Ήταν μόνο 55 χρονών... †

Έσβησε και ο J. Pintado (Terrorizer, Napalm Death) σε νοσοκομείο της Ολλανδίας στα 37 του χρόνια... Είχε χρόνιο πρόβλημα με το αλκοόλ. †

Στο στούντιο μπαίνει το τρίο B. May / R. Taylor / P. Rodgers για να ηχογραφήσει!

Για πρώτη φορά σε μια δεκαετία ξαναπαίζουν μαζί τα αδέλφια Max και Igor Cavalera! Πολλές οι φήμες περί επανενώσεως των Sepultura με το κλασικό line-up! Αμήν και πότε...! Κι εγώ θα ιδρύσω το επίσημο ελληνικό fan-club...

Oι Sweet του A. Scott προσέλαβαν τον P. Lincoln (ex-Sailor) για νέο τραγουδιστή.

Στο νέο album των Motorhead πήρε κανείς είδηση πως στο τραγούδι "God Was Never On Your Side" το solo παίζεται από τον κιθαρίστα των posers Poison, CC DeVille; Επίσης συμμετέχει κι ο μπασίστας των Alice In Chains, M. Inez, στο "Under The Gun"...!

To Φεβρουάριο θα κυκλοφορήσει η ολοκαίνουρια διπλή δουλειά του Ozzy. Θα είναι 2 cd σε 1! Το πρώτο θα περιέχει τα νέα τραγούδια, ενώ το δεύτερο το soundtrack του δικού του μιούζικαλ το οποίο θεματικά ασχολείται με τη ζωή του Ρασπούτιν...!;

Επανακυκλοφορεί και το "Q2K" των Queensrÿche με τρία επιπλέον τραγούδια και έξτρα σημειώσεις από τον G. Tate.

O D. Hull (J. Perry Project) αντικαταστεί τον μπασίστα των Aerosmith, T. Hamilton, στις ζωντανές εμφανίσεις στο πλαίσιο της τουρνέ με τους Motley Crue, λόγω προβλημάτων καρκίνου!

Στο "I'll Be Home For Christmas" συμμετέχει ντουέτο με τον D. Snider η "σεξοβόμβα του hard" L. Ford!

Φανατικοί του I. Gillan κάθεστε ακόμη; Ψάξτε αμέσως να αγοράσετε τη νουβέλα που 'χει γράψει ο ίδιος! Ένα βιβλίο από τα χεράκια του το οποίο βασίζεται σε πολιτικό θρίλερ. Άντε και στις εκδόσεις Λιβάνη...!

Μετά από το "The Long Run" του 1979, οι Eagles έρχονται στα μέσα του 2007 να κυκλοφορήσουν καινούριο και ολόφρεσκο album... "Είναι ωραίο να 'χουμε νέα τραγούδια να παίζουμε... Βαρεθήκαμε τα παλιά...!" δηλώνει ο κιθαρίστας τους, J. Walsh. Λίγο νωρίς δεν το θυμηθήκατε;

Το tribute "The Song Almost Remains The Same" θα κυκλοφορήσουν οι Vanilla Fudge. Από τον τίτλο καταλαβαίνετε πιστεύω προς τιμήν ποιών, ε;

Ο Flea (Red Hot Chili Peppers) σε συνέντευξη του ζήτησε συγγνώμη για οποιαδήποτε χαζομάρα και ασυναρτησία είχε πει σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια των '80s! Κύριε Flea, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται κατά την απομάκρυνση εκ του ταμείου...!

Προς έκπληξη πολλών ο Axl Rose επισκέφτηκε το Teenage Cancer Trust Ward στο University College Hospital! Η ειρωνεία είναι πως ο Axl περίμενε δύο ολόκληρες ώρες τη Madonna ώστε να 'ρθει από το Λονδίνο όπου γιόρταζε τα 48α γενέθλια της. Έγινε ο Axl τζέντλεμαν; Έλα θεέ και κύριε...

Στην Αμερική θα κυκλοφορήσει η Hendrix Electric Vodka, εμπνευσμένη από τον μεγάλο βιρτουόζο J. Hendrix! Άντε και Gallagher Tattoo'd Whiskey...! Έλεος.

50 λίρες πρόστιμο έλαβε ο K. Richards διότι κάπνιζε κατά τη διάρκεια συναυλίας των Rolling Stones στο Glasgow's Hampden Park, στο οποίο ισχύει αυστηρός αντικαπνιστικός νόμος. Τι άλλο θ' ακούσουμε...!

Tribute στα "Σκαθάρια", με τίτλο "Butchering The Beatles", ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μέσω της Restless records, με συμμετοχές όπως: A. Cooper, S. Vai, Lemmy, G. Tate, Y. Malmsteen, B. Gibbons και B. Idol μεταξύ άλλων!

21 Νοεμβρίου κυκλοφορεί η τριπλή ανθολογία του T. Waits, "Orphans".

Oι Skid Row κυκλοφορούν 31 Οκτώβρη το νέο τους album "Revolutions Per Minute", έχοντας τρία από τα ιδρυτικά μέλη στη σύνθεση αλλά και τον J. Solinger στη φωνή. Γύρνα ρε Sebastian... Γύρνα...!

Η αγγλική ΕΜΙ θα επανακυκλοφορήσει το single των Whitesnake "Here I Go Again" λόγω του ότι το τραγούδησε κάποιος Glyn στο τοπικό Big Brother. Εύχομαι να μην περιέχει και την "εκτέλεση" του... Glyn (γκλον)!

Υπεύθυνος για το εξώφυλλο του νέου album των Europe, "Secret Society", είναι ο S. Thorgerson.

Oι Black Crowes αντικατέστησαν το κημπορντίστα τους E. Harsch με τον R. Clores για λόγους προσωπικούς και υγείας. Επίσης ο τραγουδιστής C. Robinson χώρισε έπειτα από 6 χρόνια γάμου την ηθοποιό K. Hudson.

To "Endless Wire" των Who θα κυκλοφορήσει σύντομα! Είχαν να εμφανιστούν δισκογραφικά από το 1982...!

  • SHARE
  • TWEET